ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Εκτός Eurovision η Ολλανδία; - Το παρασκήνιο

Η EBU πραγματοποιεί έρευνα μετά από το ανεξήγητο περιστατικό με το Ισραήλ.

Μαρία Καραμάνου

Η συμμετοχή της Ολλανδίας στη Eurovision βρίσκεται σε αναστάτωση καθώς η EBU διερευνά ένα «ανεξήγητο περιστατικό» που συνέβη με τον Γιόουστ Κλάιν και το τραγούδι του «Euro-Papa». Ο τραγουδιστής έχασε τη θέση του στην πρόβα του σόου στο Μάλμο της Σουηδίας λίγο πριν την εμφάνισή του, προκαλώντας ανησυχία για τη συνέχεια της συμμετοχής του στον τελικό.

Ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο Κλάιν ενεπλάκη σε ένα επεισόδιο με μέλος της ισραηλινής συμμετοχής, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα. Η αβεβαιότητα σχετικά με τη συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό προκαλεί ερωτήματα και αναστάτωση στα κοινωνικά δίκτυα. Ξένα μέσα αναφέρουν πως δεν είναι ακόμη γνωστό, εάν η Ολλανδία θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιες ανεπίσημες πηγές αναφέρουν πως ο Ολλανδός χτύπησε μέλος της ισραηλινής συμμετοχής, που κορόιδεψε τον θάνατο του πατέρα του, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

«Αυτή τη στιγμή διερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορά τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας. Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή και θα ενημερώσουμε εν ευθέτω χρόνω», δήλωσε η EBU. 

Το περιστατικό που συνέβη μεταξύ του Γιόουστ Κλάιν και της Εντέν Γκολάν προκάλεσε σημαντική αναστάτωση στη Eurovision. Οι αντιδράσεις και η ανησυχία αυξάνονται καθώς περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι συνέβη πράγματι. 

«Θεωρείς ότι η συμμετοχή σου στον διαγωνισμό ίσως βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους εκπροσώπους των χωρών, λόγω των όσων γίνονται αυτό το διάστημα στο Ισραήλ;», ρώτησε δημοσιογράφος την τραγουδίστρια του Ισραήλ. 

Την ώρα που απαντούσε η Εντέν, δίπλα της καθόταν ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας. Όταν κάποιος από τη διοργάνωση της είπε ότι αν δεν θέλει, μπορεί να μην απαντήσει στην ερώτηση, εκείνος πετάχτηκε λέγοντας, «Γιατί όχι;».

Η ίδια δήλωσε, «Πιστεύω πως είμαστε όλοι εδώ για έναν λόγο και μόνο», προκαλώντας την αγανάκτηση του Ολλανδού καλλιτέχνη, ο οποίος έκανε γκριμάτσες, ενώ εκείνη μιλούσε. «Η EBU λαμβάνει πιστεύω όλα τα μέτρα που χρειάζονται για να κάνει αυτή τη διοργάνωση ένα ασφαλές μέρος, όπου θα ενωθούν όλοι. Οπότε, πιστεύω ότι είναι ασφαλές για όλους», τόνισε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X