ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ summer dress με εσπαντρίγιες και κορδέλα
 

«Η Letizia θα καταστρέψει τη μοναρχία»

Ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia θα γιορτάσουν την εικοστή επέτειο του γάμου τους στις 22 Μαΐου.

Μαρία Καραμάνου

Ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας ετοιμάζονται να γιορτάσουν την εικοστή επέτειο του γάμου τους στις 22 Μαΐου. Με την ευκαιρία αυτή, ο βασιλικός δημοσιογράφος Martín Bianchi εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «Letizia en Vetusta», το οποίο αποκαλύπτει τα παρασκήνια της ένταξης της πρώην δημοσιογράφου στην ισπανική βασιλική οικογένεια.

Η ένταξη της Letizia στην οικογένεια θεωρήθηκε από κάποιους ως μία μεγάλη ανανέωση για την μοναρχία, ενώ άλλοι την είδαν καχύποπτα. Στο βιβλίο του, ο Bianchi επισημαίνει τα σχόλια και τις αντιδράσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Letizia κατά την ενσωμάτωσή της στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Μάλιστα, στο βιβλίο του τόνισε πως πολλοί σχολίαζαν ότι, «Η Letizia θα καταστρέψει τη μοναρχία. Η Letizia πέρασε δέκα χρόνια ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης της βασιλικής οικογένειας. Στην πραγματικότητα, για κάποιους ανθρώπους, δεν ήταν μέλος της οικογένειας, ήταν η σύζυγος του πρίγκιπα. Έπρεπε να ανεχτεί πολλά και πέρασε δύσκολες στιγμές. Κάποιοι της έδωσαν το παρατσούκλι “η πριγκίπισσα της Τουλούζης”, “επειδή ήξερε τα πάντα. Ένα παρατσούκλι έκανε τον βασιλιά Juan Carlos να γελάει». 

Με αφορμή την εικοστή επέτειο γάμου του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας στις 22 Μαΐου, ο βασιλικός δημοσιογράφος Martín Bianchi αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η πρώην δημοσιογράφος, ειδικά από τον πρώην βασιλιά Juan Carlos, ο οποίος κυβέρνησε για 39 χρόνια πριν παραιτηθεί το 2014 λόγω οικονομικών σκανδάλων. Ο Juan Carlos δεν έκρυψε ποτέ την αντιπάθειά του για τη νύφη του, κάτι που επηρέασε την Letizia σημαντικά.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και οδυνηρά επεισόδια που αναφέρει ο Bianchi στο βιβλίο του αφορά ένα υποτιμητικό σχόλιο του βασιλιά Juan Carlos σε μια οικογενειακή συνάντηση με τους Έλληνες συγγενείς της συζύγου του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όταν η Letizia μοιραζόταν την εμπειρία της από τον πόλεμο στο Ιράκ, ο μονάρχης τη διέκοψε λέγοντας, «Letizia, όλοι ξέρουμε ότι είσαι το πιο έξυπνο άτομο εδώ, αλλά άσε τους άλλους να μιλήσουν». Αυτή η παρατήρηση ήταν κάτι που η Letizia δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει.

Το βιβλίο «Letizia en Vetusta» προσφέρει μια ειλικρινή ματιά στις προκλήσεις και τις αντιδράσεις που συνόδευσαν την είσοδο της Letizia στην ισπανική βασιλική οικογένεια, αναδεικνύοντας τόσο τις δυσκολίες όσο και τις στιγμές ανανέωσης που έφερε η παρουσία της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Το party για τα 25 χρόνια must

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, ...
newsroom must
 |  NEWS