ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ summer dress με εσπαντρίγιες και κορδέλα
 

Εικόνες των Royals που δεν έχουμε ξαναδεί

Μέσω μιας έκθεσης που παρουσιάζεται αυτό το διάστημα στο Μπάκιγχαμ, βλέπουμε εντυπωσιακές εικόνες της Βασιλικής Οικογένειας που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

newsroom must

Ανάμεσά τους και πολλά πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας, των οποίων η ιστορία πάει πίσω μέχρι και 100 χρόνια.

Η έκθεση ξεκινάει με το πορτρέτο που τράβηξαν τον 1923 με την ευκαιρία του αρραβώνα τους ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η λαίδη Ελίζαμπεθ Μπόουζ-Λάιον, του μετέπειτα βασιλιά Γεώργιου και της βασίλισσας Ελισσάβετ, το οποίο μάλιστα κρέμεται σε κοντινή απόσταση από το επίσημο πορτρέτο της ενθρόνισης το 2023 του βασιλιά Καρόλου.

Στην έκθεση, που μπορεί κανείς να δει τη δουλειά πολύ διάσημων φωτογράφων όπως η Άνι Λίμποβιτς, ο Ντέιβιντ Μπέιλι και ο Ράνκιν, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και μία πολύχρωμη μεταξοτυπία της βασίλισσας Ελισάβετ με την υπογραφή του Άντι Γουόρχολ (από το 1985), αλλά και ένα πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον με αφορμή τα 40α γενέθλιά της.

Η έκθεση με τις 150 φωτογραφίες, τα τεκμήρια και τα έγγραφα από τη βασιλική συλλογή και τα βασιλικά αρχεία παρουσιάζεται στην αίθουσα The King’s Gallery στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και έχει τίτλο «Βασιλικά Πορτρέτα: Ένας αιώνας φωτογραφίας» (Royal Portraits: A Century of Photography).


H νεαρή πριγκίπισσα Άννα και ο βασιλιάς Κάρολος, φωτογραφήθηκαν από τον Lord Snowdon ως μέρος μιας σειράς φωτογραφιών για τον εορτασμό των όγδοων γενεθλίων του πρίγκιπα (Φωτογραφία: Lord Snowdon).


Αυτή η εικόνα της αείμνηστης βασίλισσας, που τραβήχτηκε το 1968, είναι το αγαπημένο έργο του επιμελητή στην έκθεση (Φωτογραφία: Cecil Beaton).


Αυτή η εναλλακτική φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ Β', που τράβηξε ο Cecil Beaton την ημέρα της στέψης της, είναι λιγότερο γνωστή από το επίσημο πορτρέτο της (Φωτογραφία: Cecil Beaton).


Μια εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας του 2021, που τραβήχτηκε για τον εορτασμό των 40ων γενεθλίων της και είναι μέρος της συλλογής (Φωτογραφία: Royal Household).


Οι νεαρές και οι παράνυμφοι δωροδοκήθηκαν με ζελέ για να απαθανατίσει ο κύριος Burnand αυτή την εικόνα του γάμου του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας (Φωτογραφία: Hugo Burnand/Royal Household).


Αυτή η εικόνα της βασιλικής οικογένειας, το 1943, δείχνει τις πριγκίπισσες Ελισάβετ και Μαργαρίτα μαζί με τους γονείς τους, τον αείμνηστο Βασιλιά Γεώργιο ΣΤ' και τη Βασίλισσα Μητέρα (Φωτογραφία: Cecil Beaton). 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Το party για τα 25 χρόνια must

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, ...
newsroom must
 |  NEWS