ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

''Ζυμαρικά στον φούρνο'' στον Γαστρονόμο Ιανουαρίου

Το κορυφαίο ελληνικό περιοδικό μαγειρικής «Γαστρονόμος» έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που μαγειρεύουμε, επιλέγουμε τα υλικά μας και ταυτόχρονα να μας φέρει σε στενότερη επαφή με τον κόσμο της μαγειρικής.

Η γερή ομάδα του «Γαστρονόμου» ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο με τη νέα άφιξη, του Κύπριου σεφ Χρίστου Χριστοδούλου. Ο δημοφιλής σεφ έχει γίνει γνωστός  μέσα από τις διάφορες εκπομπές στις οποίες συμμετείχε τα τελευταία χρόνια και φυσικά μέσα από τη δική του εκπομπή «Καυτές πιπεριές» στο ΡΙΚ1. Επίσης η κυκλοφορία μέσα από το τηλεοπτικό περιοδικό «ΤηλεΏρες» της σειράς βιβλίων μαγειρικής «Καυτές πιπεριές» κάθε μήνα σημειώνει μεγάλη επιτυχία γι’ αυτό και τελευταία ο Χρίστος κυκλοφόρησε το καινούργιο του βιβλίο «Καυτές πιπεριές» με 100 και πλέον γευστικές προτάσεις.


Πλέον, από τον προηγούμενο μήνα ο γνωστός σεφ, έχει τη δική του μόνιμη στήλη με τον τίτλο «Κυπριακή κουζίνα» στο περιοδικό «Γαστρονόμος» όπου με βάση τα ντόπια υλικά μας προτείνει εύκολες, απλές και ταυτόχρονα γευστικές κυπριακές συνταγές.

Σε αυτό το τεύχος συναντάμε ένα μοναδικό αφιέρωμα με τίτλο «Ζυμαρικά στον φούρνο». Πρόκειται για εύκολες, πρωτότυπες, οικονομικές λύσεις  για όλων των ειδών τα ζυμαρικά στο φούρνο. Φτιάξτε από κλασικό παστίτσιο σε μια εκπληκτική εκτέλεση, λαζάνια με λαχανικά και κανελόνια γεμιστά με κρέμα μανιταριών μέχρι πένες ολικής με φινόκιο και κονιάκ, αλλά και σιτσιλιάνικο σπαγγέτι με αντζούγιες στη λαδόκολλα.

Επίσης στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε μοναδικές σούπες με όλα τα μυρωδικά χόρτα και τα λαχανικά της εποχής. Ακόμη, ελαφρύ τραπέζι με πρωταγωνιστές θαλασσινά και ψάρια, ενώ ο Στέλιος Παρλιάρος μας ετοιμάζει αμυγδαλωτά με πορτοκάλι και ρολό γεμιστό με κρέμα λεμονιού.

Μαζί ο 2ο τόμος του βιβλίου Ουίστον Τσώρτσιλ «Β Παγκόσμιος πόλεμος», τα περιοδικά Beautiful People και KSPORTS και η εφημερίδα των παιδιών «Οι Ερευνητές… πάνε παντού» με μόνο €3,90.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση