Αθηνά Λοϊζίδου
Ακόμα μια εύκολη σαλάτα με κρητικό παξιμάδι και κυπριακή φέτα που είναι η αγαπημένη μου. Η παραλλαγή σε σχέση με την παραδοσιακή συνταγή είναι τα ψιλοκομμένα φύλλα ρόκας και φύλλα δυόσμου στο μείγμα φέτας και ντομάτας. Η παρουσίαση είναι εμπνευσμένη από το παραλιακό εστιατόριο «Kalua» που βρίσκεται στην παράλια Παράγκα της Μυκόνου.
- Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο
- Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com