ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο κολάν, ζιβάγκο, leather σακάκι και αθλητικά
 

Στο φιλανθρωπικό event της Europa Donna ''Fashion for life''

Η Europa Donna Κύπρου, διοργάνωσε και φέτος τη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας «Fashion for Life» που πραγματοποιήθηκε στην Οικία του Ιταλού Πρέσβη στη Λευκωσία την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των γυναικών που ήρθαν αντιμέτωπες με αυτή την περιπέτεια, καθώς και η ανάδειξη της θετικής εικόνας του σώματος των γυναικών που είτε βιώσαν, είτε εξακολουθούν να βιώνουν καρκίνο του μαστού.

Το φιλανθρωπικό fashion show διοργανώθηκε με κύριο στόχο την οικονομική ενίσχυση της Europa Donna Κύπρου και τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Επώνυμες μπουτίκ, οι οποίες αντιπροσωπεύουν στην Κύπρο ορισμένα από τα πλέον γνωστά ονόματα από τον χώρο της διεθνούς μόδας, παρουσίασαν όλες τις νέες τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019/20 ανάμεσα στους συμμετέχοντες οι Elma & Fred, Kult, Labels, Timinis και Volt+.

Η επίδειξη μόδας έκλεισε με όλες τις γυναίκες της Europa Donna στην πασαρέλα να στέλνουν το δικό τους δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα για όλες τις γυναίκες του κόσμου που βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί:

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση