ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Στα λαμπερά εγκαίνια των Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza

Με εξαιρετική λαμπρότητα τελέστηκαν, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, τα επίσημα εγκαίνια του νέου εντυπωσιακού κτιριακού συμπλέγματος Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza, παρά τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού, στη Λάρνακα, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, Υπουργών, Διπλωματών και πλήθους υψηλών προσκεκλημένων της πολιτικής, πολιτειακής και κοινωνικής ζωής της Κύπρου καθώς επίσης και επιχειρηματιών από το εξωτερικό.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων δόθηκε η δυνατότητα στους προσκεκλημένους να περιηγηθούν στους χώρους και να βιώσουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται τόσο στο Radisson Blu Hotel Larnaca όσο και στο QBlu Plaza.

Τελώντας τα εγκαίνια του κτιριακού συγκροτήματος Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ανέφερε ότι αποτελεί για αυτόν «ιδιαίτερη χαρά να εγκαινιάζει το μεγαλεπήβολο αναπτυξιακό αυτό έργο που συντελεί στην προβολή όχι μόνο της πόλης της Λάρνακας, αλλά και ευρύτερα όλης της Κύπρου».

Την εκδήλωση των εγκαινίων επένδυσε μουσικά πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με jazz bands, Djs, και ως επίσης και το εκπληκτικό duet - Duo Violins, από την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
radisson blu  |  qblu  |  event  |  πάρτι  | 

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση