ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Σε μια ξεχωριστή βραδιά ο Δρ Άγγελος Καρατζιάς υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες

O Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός, υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε μέρος σε γνωστό cocktail bar της πρωτεύουσας. Το παρόν τους έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι του Δρ. Άγγελου Καρατζιά, συνεργάτες, το προσωπικό του ιατρείου, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, αλλά και γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, μίλησε για την εξέλιξη της πλαστικής χειρουργικής και τις εφαρμογές της ενώ ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του, την εταιρεία TEOXANE της Orphanos Group και το Vaser 3D Lipo της K&N Medical LTD. Ο ίδιος ευχαρίστησε παράλληλα το προσωπικό, τους συνεργάτες και τους ασθενείς του, για την εξαιρετική συνεργασία, τις σταθερές σχέσεις που έχουν αναπτύξει αλλά και για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς είναι πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Δρ. Άγγελο Καρατζιά θα βρείτε στο τηλέφωνο (+357) 22 020721 και στην ιστοσελίδα https://www.drkaratzias.com

Διεύθυνση: Αρεταίειο Νοσοκομείο ΑΝΝΕΧ 1, Ανδρέα Αβρααμίδη 42ΑΒ, 2024 Στρόβολος, Λευκωσία

Facebook:
https://www.facebook.com/drkaratzias/
https://www.facebook.com/vaser3dlipocyprus-111441743597918/ 

Instagram:
https://www.instagram.com/drangeloskaratzias/ https://www.instagram.com/vaser3dlipocyprus/ 

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση