ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Ποιούς είδαμε στο private πάρτι του Roberto Coin

Ποιοι έδωσαν το παρών τους.

Ριάνα Στυλιανού

Στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, Four Season, πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου ένα exclusive private πατρί με αφορμή το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου καταστήματος κοσμημάτων Roberto Coin, το οποίο luxury ιταλικό brand αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Κύπρο από την αλυσίδα κοσμηματοπωλείων Michalis Diamond Gallery, που έχει περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

Η Έλενα και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτες του Michalis Diamonds Gallery, η Πρώτη κυρία Φιλιππα Καρσερά - Χριστοδουλίδη και ο Roberto Coin.

Στο event έδωσαν το παρών τους σημαντικά άτομα της πολιτικής, όπως η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη η οποία είχε την τιμή να τελέσει και τα εγκαίνια, οι ιδιοκτήτες του Michalis Diamond Gallery, ο ίδιος ο Roberto Coin και εκλεκτοί πελάτες της επωνυμίας από Κύπρο και Ιταλία.

Η Belinda Xατζηζήνωνος, η Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά και ο Roberto Coin.

Μοντέλα με δημιουργίες Theom Design και Roberto Coin κοσμήματα.

Ο Χρήστος Μούσκης.

H Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Η Πρώτη Κυρία μαζί με την Καίτη Μούσκη.

Πραγματοποιήθηκε αρχικά ένα cocktail gathering και στην συνέχεια οι εκλεκτοί καλεσμένοι δείπνισαν στο εστιατόριο του Ελληνοϊταλού, βραβευμένου με αστέρι Michelin chef, Έκτορα Μποτρίνι, στο Sera By Ettore Botrini, ενώ παρακολουθούσαν μοντέλα ντυμένα με δημιουργίες Theom, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα λαμπερά κοσμήματα του Ιταλού σχεδιαστή.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτης του Michalis Diamond Gallery.

Πέραν από το Four Seasons, τα καταστήματα Michalis Diamond Gallery βρίσκονται και σε διάφορες άλλες τοποθεσίες στη Λεμεσό, όπως στο COD Mediterranean, στο Amathus Hotel, στο Parklane και στην κεντρική τουριστική περιοχή της παραθαλάσσιας πόλης, Γεωργίου Α 89, 4048.

Εξερευνήστε τα μοναδικά κομμάτια του Michalis Diamond Gallery

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25312071

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση