ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ποιούς είδαμε στη παρουσίαση του Moncler

Τα στιγμιότυπα από την παρουσίαση των νέων αρωμάτων

Χθες 16 Μάιου, διάφορες γνωστές προσωπικότητες του νησιού μας έδωσαν το παρών τους στην παρουσίαση του νέου κεφάλαιου της αρωματικής οδύσσειας του Moncler η οποία πραγματοποιήθηκε στο Labs Tower στην Λευκωσία, με την μάρκα να επέστρεψε με τα Moncler Sunrise Pour Femme και Moncler Sunrise Pour Homme: δύο νέα αρώματα που αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την ποιότητα και την αυθεντικότητα του οίκου και την 70χρονη σύνδεσή του με τα βουνά.

Τα αρώματα Moncler αποτελούν τις πιο πρόσφατες δημιουργίες από μια σειρά καλλιτεχνικών δημιουργιών του οίκου και μια φυσική προέκταση ενός τρόπου ζωής 360° που η μάρκα γιόρτασε σ’ όλο τον κόσμο για την κληρονομιά της αλπικής υπεροχής. Βασισμένη πάνω στα γερά θεμέλια ενός πρωτοποριακού υπαίθριου πνεύματος και μίας φυσικής κατεύθυνσης προς την καινοτομία, ο Moncler αντιπροσωπεύει το παγκόσμιο πρότυπο για τα γυναικεία και ανδρικά πουπουλένια μπουφάν, καθώς και δυναμικές σειρές ρούχων και αξεσουάρ που βρίσκονται στη συμβολή μεταξύ σύγχρονης πολυτέλειας και υψηλής απόδοσης αθλητικού ρουχισμού.

Ο Moncler αποκάλυψε τα πρώτα αρώματα της μάρκας, Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme – δύο αρώματα που σηματοδοτούν μια πραγματική εξερεύνηση για τις αισθήσεις. Οι δύο δημιουργίες συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους, χάρη στη σύνθεση και το αφήγημά τους και αντανακλούν μια έντονη συνέργεια της φύσης, της εξερεύνησης και της ανακάλυψης – οι ακρογωνιαίοι λίθοι του σύμπαντος Moncler, μια παγκόσμια μάρκα συνώνυμη με την αλπική κληρονομιά και με μια σύγχρονη αντίληψη της πολυτέλειας.

Σε μία αρμονία αντιθέσεων, κάθε αίσθηση προκαλεί μια ζωηρή, δροσερή ωδή στην υπέροχη ύπαιθρο που τυλίγεται από ένα πολυτελές κουκούλι ζεστασιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση