ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

LABELS x ICE PLAY CELEBRATING WOMEN

Στα πλαίσια των εορτασμών για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, η LABELS Boutique σε συνεργασία με την ICE PLAY πραγματοποίησε ένα άκρως ενδιαφέρον fashion workshop

Στα πλαίσια των εορτασμών για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, η LABELS Boutique σε συνεργασία με την Ιταλική επωνυμία ICE PLAY πραγματοποίησε ένα άκρως ενδιαφέρον fashion workshop ανοιχτό προς το κοινό και με στόχο να προσφέρει μια σύγχρονη προσέγγιση σε θέματα μόδας.

Το fashion workshop «Η μόδα ως εργαλείο ενδυνάμωσης της γυναίκας», με ομιλήτρια την Ειρήνη Χριστοφόρου, Lifestyle Content Director του ομίλου SppMedia, παρουσίασε στις παρευρισκόμενες τους τρόπους με τους οποίους γυναικείες ηγετικές μορφές στο χώρο της μόδας, της πολιτικής και των media σε διεθνές επίπεδο, χρησιμοποιούν στρατηγικά τη μόδα για να χτίσουν την εικόνα που εξυπηρετεί τους στόχους τους και τις οδηγεί στην επιτυχία. Η ιδέα του workshop αγκαλιάστηκε ένθερμα από το κοινό, που ξεπέρασε σε συμμετοχή κάθε προσδοκία.

Πέρα από το fashion workshop, και σε μια προσπάθεια να στηρίξει ντόπιες μικρές γυναικείες επιχειρήσεις, η LABELS Boutique φιλοξένησε στους χώρους του καταστήματος χειροποίητες δημιουργίες Zaeri Concept και γλυκά κεράσματα Ingrid Bakes και Nocciola. Με το τέλος του fashion workshop, φίλοι, πελάτες και εκπρόσωποι των media ανακάλυψαν τις ανοιξιάτικες συλλογές της LABELS απολαμβάνοντας κρασί και εδέσματα στους χώρους του καταστήματος.

Την εκδήλωση στήριξε τo brand που φιλοξενεί η LABELS Boutique, ICEPLAY και το Martini.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση