ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Κρίστη Παπαδοπούλου: Στην Κύπρο για την παρουσίαση της K. Lou συλλογής

Μαρία Καραμάνου

Η K.Lou collection άνοιξε τα φτερά της και ήρθε στην Κύπρο για μία μόνο ημέρα, χθές, στις δεκαπέντε Ιουνίου στο Coffeehouse του Άγιου Ανδρέα όπου η Κρίστη Παπαδοπούλου παρουσίασε τη νέα της συλλογή με τις χειροποίητες και μοναδικές φτερωτές τσάντες. Όλες οι τσάντες έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τα φτερά με την κάθε μία να έχει τα δικά της χρώματα και σχέδια, φτιαγμένες με δέρμα και υψηλής ποιότητας υλικά.

Πέραν της επάγγελματικής της καριέρας ως ηθοποιός, η Κρίστη αποκάλυψε ένα ακόμη ταλέντο της. Αποδεικνύοντας ότι η δημιουργικότητα σίγουρα δεν γνωρίζει όρια. Τις πηγές έμπνευσης τις βρήκε κατά τη διάρκεια των πολλών ταξιδιών της στην Ευρώπη, όπου συγκέντρωσε διάφορα υλικά αλλά και υφάσματα τόσο μικρά όσο και μεγάλα, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν το στοιχείο μιας μελλοντικής δημιουργίας.

Έβαλε ένα μαγικό στοιχείο αλλά και τη δική της αλήθεια μέσα σε κάθε της δημιουργία. Η Κρίστη εμπνέεται από φτερά, πουλιά, ανθρώπους, συναισθήματα. Σαν παραμύθι, η κάθε τσάντα φτιαγμένη για καθημερινή χρήση τόσο για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Ανάμεσα στα άτομα που έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση, ήταν και η Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά η οποία έδειξε για μία ακόμη φορά το πως στηρίζει της κυπριακές επιχειρήσεις. Άλλοι που παρευρέθηκαν ήταν η Πηνελόπη Προκοπίου, Σταυρεάνα Προκοπίου, Ρούλα Διονυσίου, Έλενα Αμπίζα. Παρευρέθηκε και ο γενικός Διευθυντής του Coffeehouse Φαίδωνας Χρίστου καθώς και η Ελεάνα Ντορζή και Αντωνία Χριστοφίδου. 

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τις δημιουργίες της εδώ:

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση