ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρεμα με βολάν και cowgirl μπότες σε ροζ χρώμα
 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την δεύτερη τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου

Ποιοι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση;

Μαρία Καραμάνου

Παρά το γεγονός ότι η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου έλαβε χώρα στις έξι Μαΐου, ο νέος βασιλιάς φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να επαναλάβει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κυβέρνηση της Σκωτίας αναφέρει ότι η στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Camilla θα τιμηθεί με μια ειδική πομπή και μια εκκλησιαστική τελετή που θα πραγματοποιηθούν στο Εδιμβούργο την Τετάρτη, πέντε Ιουλίου.

Αναμφίβολα, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την τελετή. Ανυπομονούμε να δούμε την κομψή εμφάνιση που θα επιλέξει η Kate.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελετουργία θα ξεκινήσει με την ανάκτηση των Τιμών της Σκωτίας, που περιλαμβάνουν σπουδαία ιστορικά αντικείμενα. Ανάμεσά τους είναι η σουίτα που περιλαμβάνει το στέμμα του βασιλιά Ιάκωβου Ε' της Σκωτίας, ένα σκήπτρο και ένα κρατικό σπαθί, τα οποία καταφέρονται από το Κάστρο του Εδιμβούργου.

Η τελετή θα ολοκληρωθεί με μια παρέλαση λαϊκού χαρακτήρα, στην οποία θα συμμετέχουν περίπου εκατό άτομα που θα εκπροσωπούν διάφορες πτυχές της ζωής στη Σκωτία, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση