ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Υποχωρεί η ψυχρή αέρια μάζα: Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος

Η ψυχρή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί θα υπάρχει παγετός στα ορεινά, ημιορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές, για να περιοριστεί σταδιακά στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 4 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους πλην 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Το Σάββατο αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Κυριακή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού, στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 13 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X