ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Υποψήφια τελικά για την προεδρία του ΔΗΣΥ η Αννίτα Δημητρίου;

Οι πρώτες πληροφορίες

Δέσποινα Άσπρου

Όπως αποκάλυψε, με παρέμβαση του, στο «Μεσημέρι και Κάτι», ο Γενικός Διευθυντής του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», Χρύσανθος Τσουρούλλης  η Πρόεδρος της Βουλής και αντιπρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημήτριου, διεκδικεί την προεδρία του ΔΗΣΥ.

Βάση του ρεπορτάζ, η Αννίτα Δημητρίου είναι έτοιμη να υποβάλει την υποψηφιότητά της, προτάσσοντας την ενότητα του κόμματος, ενώ αυτή την στιγμή η ίδια μαζί με την ομάδα της αναζητά τις 100 υπογραφές και γίνεται δέκτης πιέσεων, καθώς κατά πολλούς είναι η μόνη που μπορεί να εξασφαλίσει την ενότητα του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης δήλωσε: "Καλά πληροφορημένες πηγές μου λένε ότι η Πρόεδρος της Βουλής μαζί με τους συνεργάτες της είναι συνεχώς στα τηλέφωνα και επικοινωνούν με μέλη και συνεργάτες του κόμματος - αναζητούν τις εκατό υπογραφές που θα στηρίξουν τον εγχείρημα της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει την προεδρία τoυ ΔΗΣΥ... Μαθαίνω ότι τις τελευταίες ημέρες, η κυρία Αννίτα Δημητρίου γίνεται δέκτης ισχυρών πιέσων... προκειμένου να αποφευχθεί η όποια μετωπική σύγκρουση που πιθανώς να φέρει πληγές που δεν θα μπορέσουν να επωλοθούν εύκολα... Έχει ήδη ή επικοινωνεί τώρα με τους άλλους τρεις βασικούς διεκδικητές ώστε να ανειχνεύσει την δυνατότητα να αποσυρθούν υποψήφιοι... ".

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η υποψηφιότητά της θα υποβληθεί μόνο στο ενδεχόμενο που ο Αβέρωφ Νεοφύτου αποσυρθεί από την κούρσα. Η ίδια έχει συζητήσει τη σκέψη της με τους Χάρη Γεωργιάδη και Δημήτρη Δημητρίου και ετοιμάζει ήδη την λίστα με τους 100 για να είναι έτοιμη αν χρειαστεί να διεκδικήσει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS