ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Υποβλήθηκε σε τεστ DNA η Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η Madeleine McCann

Tα στοιχεία που ισχυρίζεται η Julia Faustyna ότι αποδεικνύουν την αληθινή της ταυτότητα.

Ριάνα Στυλιανού

Η 21χρονη Πολωνή Julia Faustyna που ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη Madeleine McCann, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά να κοιμάται δίπλα στα 2χρονα δίδυμα αδέρφια της ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Praia de Luz στις 3 Μαΐου 2007, έδωσε δείγμα DNA.
Αν διαπιστωθεί πως είναι Βρετανίδα τότε θα συνεχιστούν οι έρευνες και η ιδιωτική ερευνήτρια Φία Γιόχανσον, θα επικοινωνήσει με τους ντετέκτιβ στην Πορτογαλία.

Πιο συγκεκριμένα, η 21χρονη έχει υποβάλει δείγματα για τρεις διαφορετικές ιατροδικαστικές εξετάσεις που θα σκιαγραφήσουν την αλληλουχία του DNA της, μαζί με ένα γενετικό τεστ τύπου «23andMe» για να διαπιστωθεί η καταγωγή της.

Σύμφωνα με πηγές στην Daily Beast, οι γονείς του αγνοούμενου κοριτσιού, ο Gerry και η Kate McCann, συμφώνησαν να κάνουν και οι ίδιοι ένα τεστ DNA, για να προσδιορίσουν εάν έχουν πραγματικά συγγένεια με τη Faustyna.

Η νεαρή γυναίκα επιμένει σε Instagram και TikTok ότι μπορεί να είναι η Madeleine λόγω ομοιοτήτων στην ηλικία και την εμφάνισή τους. Με αυτές τις δηλώσεις της, η Julia έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες ακολούθους και στις δύο πλατφόρμες.
«Έχουμε πολλά στοιχεία αυτή τη στιγμή που δείχνουν ότι η Τζούλια μεταφέρθηκε σίγουρα στην Πολωνία από άλλη χώρα από μια διεθνή ομάδα διακίνηση ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση. Εξακολουθούμε να διεξάγουμε έρευνα, αλλά η Τζούλια σίγουρα δεν είναι η βιολογική κόρη των γονιών της στην Πολωνία», δήλωσε η ερευνήτρια.

Ποια είναι η Julia Faustyna:
Η 21χρονη Julia Faustyna είναι μουσικός και μοντέλο. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, η υπόθεση της στοίχισε τη σχέση της με τον σύντροφό της.

Η Faustyna μάλιστα είχε αναφέρει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί μεγάλα κομμάτια της πρώιμης παιδικής της ηλικίας, δεν είναι σίγουρη για την ηλικία της και δεν έχει δει ποτέ το πιστοποιητικό γέννησής της.

«Δεν θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, αλλά η πρώτη μου μνήμη είναι πολύ δυνατή και αφορά διακοπές σε ζεστό μέρος όπου υπήρχε παραλία και λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα κτίρια με διαμερίσματα», είπε. «Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτή τη μνήμη».

Τα στοιχεία που έχει για τη δήλωσή της ότι είναι η Madeleine McCann:
Η Julia είναι από την Πολωνία και ζούσε στη Γερμανία ενώ μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ μετά από απειλές για τη ζωή της.
Άκουσε για πρώτη φορά ότι ήταν η Madeleine από τη γιαγιά της πριν από λίγους μήνες, ισχυρίστηκε η 21χρονη.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει τεκμηριώσει εμφανείς φυσικές ομοιότητες μεταξύ της ίδιας και της Madeleine – συμπεριλαμβανομένης μιας ευδιάκριτης καφέ κηλίδας στη δεξιά ίριδα κάθε κοριτσιού. «Έχω παρόμοια μάτια, σχήμα προσώπου, αυτιά, χείλη, είχα το κενό ανάμεσα στα δόντια [όπως η Madeleine», έγραψε χαρακτηριστικά σε μια ανάρτηση στυλ κολλάζ, με φωτογραφίες της ίδιας και του παιδιού που απήχθη.

Η Faustyna ισχυρίστηκε επίσης ότι είναι καχύποπτη με τους γονείς της, εν μέρει επειδή δεν έχει δει ποτέ φωτογραφίες της μητέρας της έγκυο.

Μάλιστα, μοιράστηκε επίσης και ένα αστυνομικό σκίτσο ενός άνδρα τον οποίο μάρτυρες είδαν να κουβαλάει ένα παιδί στο θέρετρο της Πορτογαλίας τη νύχτα που εξαφανίστηκε η Madeleine, γράφοντας στο Instagram: «Αναγνωρίζω αυτό το άτομο.. μοιάζει πολύ με τον κακοποιητή μου», έγραψε. Η ίδια υποστήριξε ότι την είχε κυνηγήσει ένας «Γερμανός παιδεραστής», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό το θέμα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως η άποψη πολλών ότι η Julia δεν είναι το αγνοούμενο κορίτσι, είναι πως ήταν πορνοστάρ στο Onlyfans και διατηρούσε λογαριασμούς σε ροζ ιστοσελίδες. Αυτή η άποψη ωστόσο δεν στηρίζεται κάπου διότι δεν αναίρει τις πιθανότητες να είναι τελικά το χαμένο κορίτσι με βάση τις ενασχολήσεις της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Madeleine McCann  |  Julia Faustyna  |  dna  |  test  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση