ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

H Στασικράτους «φόρεσε» τα γιορτινά της και αξίζει να την δεις

Χριστούγεννα στη γιορτινή Στασικράτους!

newsroom must

Η Στασικράτους τα Χριστούγεννα είναι ακόμα πιο όμορφη!  Ο αγαπημένος εμπορικός δρόμος της πρωτεύουσας "φόρεσε" τα γιορτινά του με τις στολισμένες βιτρίνες και τα λαμπάκια να σας μεταφέρουν την μαγεία των ημερών, καθώς κάνετε τα ψώνια και τις βόλτες σας.

Τα καταστήματα είναι έτοιμα για να σας υποδεχθούν με διευρυμένο ωράριο για τα ψώνια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ οι καφετέριες της περιοχής παραμένουν ανοικτές παρέχοντας υπηρεσίες take away.

Πλέον, ο δρόμος είναι αργής διέλευσης για τα αυτοκίνητα και απόλυτα ασφαλής και προσβάσιμος σε πεζούς, ποδηλάτες και άτομα με κινητικά προβλήματα. Επιπλέον, ο δρόμος είναι και πιο «πράσινος», αφού έχει φυτευτεί μεγάλος αριθμός φυλλοβόλων δέντρων – επιλογή που έγινε για να μπορεί να διαπερνά φως και τον χειμώνα. Τα πεζοδρόμια είναι πλατιά ώστε να μπορούν οι πολίτες να περπατούν με άνεση και χωρίς να συνωστίζονται, ενώ διαθέτουν παγκάκια για να μπορούν οι πεζοί να κάνουν στάση για ξεκούραση ή να απολαύσουν τον καφέ τους.

Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου, μετά από πρόσκληση που είχαν από τα μέλη του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Στασικράτους, πρόσωπα από τον χώρο των media και όχι μόνο έδωσαν "το παρών" τους στην Στασικράτους και απόλαυσαν την μαγεία των Χριστουγέννων. Δείτε μερικές φωτογραφίες και με την πρώτη ευκαιρία,  φορέστε κι εσείς τα γιορτινά σας και ελάτε να ζήσετε την μαγεία των Χριστουγέννων στην γιορτινή Στασικράτους!

 
H Ειρήνη Χριστοφόρου


Η Εβελίνα Σκίτσκο

Η Σιμώνη Αβραάμ και η Βαρβάρα Γεωργιάδου

Η Κλέλια Γιασεμίδου

Η Μαρία Πάτσα και η Μαρία Παπακωνσταντίνου


Ο Mιχάλης Ορφανίδης


O Νότης Παναγιώτου, η Μαρία Παπακωνσταντίνου και ο Μιχάλης Ορφανίδης/ @maria2919

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση