ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χριστίνα Μπόμπα: Το γεύμα που επιλέγει να φάει στην πλαζ για επίπεδη κοιλιά

Αποτελεί μια φοβερά υγιεινή επιλογή!

Ριάνα Στυλιανού

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτή τη στιγμή η Χριστίνα Μπόμπα σε κάποιο ελληνικό νησί, μοιράζοντας διάφορα στιγμιότυπα με τους 738 χιλιάδες followers της.

Μέσα από διάφορες αναρτήσεις και Insta stories, η Ελληνίδα καλλονή φροντίζει να μάς ενημερώνει συχνά για τη καθημερινότητά της, η οποία αυτή τη στιγμή διαδραματίζεται σε κάποιο ελληνικό νησί μαζί με την οικογένειά της.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, η γνωστή influencer ανέβασε ένα insta story στην παραλία, δείχνοντάς μας το νόστιμο γεύμα που απόλαυσε με φόντο τη θάλασσα.

Η Χριστίνα επέλεξε να καταναλώσει ένα poke bowl, έτσι ώστε να διατηρήσει τη σιλουέτα της και κυρίως επίπεδη την κοιλιά της.

Το συγκεκριμένο Χαβανέζικο πιάτο, είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά, που αν τα διαβάσετε παρακάτω, σίγουρα θα γίνει και εσάς η αγαπημένη σας διατροφική συνήθεια.

Υγιεινές πρωτεΐνες: Το poke bowl περιέχει φρέσκα ψάρια όπως τόνο ή σολομό, που είναι πλούσια σε υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες. Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και την αναγέννηση των κυττάρων, τη δύναμη των μυών και την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πλούσια σε αντιοξειδωτικά: Το poke bowl περιέχει φρέσκα λαχανικά και φρούτα, τα οποία παρέχουν πλούσια ποσά αντιοξειδωτικών.

Υγιεινά λιπαρά: Τα ψάρια που χρησιμοποιούνται στο poke bowl είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι ωφελούν την καρδιαγγειακή υγεία και συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου ασθενειών.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS