ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Χωρις την Meghan θα παραβρεθεί ο Harry στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Η απουσία της Meghan Markle από την ιστορική στιγμή είναι γεγονός, και μόλις έκανε τον γύρω του κόσμου μέσα σε μερικά λεπτά.

Ριάνα Στυλιανού

Μια από τις σημαντικότερες μέρες για την Ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας θα είναι η 6η Μαΐου 2023, όπου θα πραγματοποιηθεί η στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Αββαείο του Westminster.

Οι φήμες περί απουσίας των Sussexes για το μεγάλο γεγονός ήταν πάρα πολλές, ωστόσο πριν από μερικά λεπτά, στις 12 Απριλίου ημέρα Τετάρτη, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι τελικά ο πρίγκιπας Ηarry θα δώσει το «παρών» του, με τη σύζυγό του ωστόσο να λείπει από το πλευρό του.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση έγραφε τα εξής: "Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι ευχαριστημένο να επιβεβαιώσει πως ο δούκας του Sussex θα παρευρεθεί στην τελετή στέψης στο Αββαείο του Westminster στις 6 Μαΐου. Η δούκισσα του Sussex θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet".

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθούμε ότι πέραν από τη στέψη του βασιλιά, στις 6 Μαΐου γιορτάζει τα 3α γενέθλιά του ο μικρός Archie, οπότε είναι κατανοητό πως η μητέρα του ίσως ήθελε να γιορτάσει με τον γιο της.

Πάντως, το Παλάτι γνώριζε πως η απουσία και των δύο θα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα και θα δημιουργούσε περισσότερες αντιδράσεις, οι οποίες θα στρέφονταν εναντίον του βασιλιά Καρόλου. Εν τέλει, ο δούκας του Sussex πρόκειται να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, κάνοντας ένα βήμα μπροστά στον δρόμο προς τη συμφιλίωσή τους.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
sussexes  |  harry  |  meghan  |  wow  |  royals

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση