ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τζακ, ο καλύτερος συμπαίχτης όλων των εποχών

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Της Έλενας Αποστόλου 

Viral έχει γίνει βίντεο με ένα αγόρι στη Βρετανία, τον Τζακ, που με την εμπνευσμένη ομιλία του οδήγησε ξανά στο γήπεδο τον καταρρακωμένο συμπαίκτη του, Μπομπ, που ήταν έτοιμος να τα παρατήσει.

Αν όλοι αντιδρούσαμε όπως τον μικρό αθλητή ράγκμπι στη Βρετανία, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος και σίγουρα πιο φωτεινός…

Το παιδί αυτό αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη πως ο άνθρωπος είναι φύσει εμποτισμένος με το αίσθημα της αγάπης και της καλοσύνης. Το κλιπ 30 δευτερολέπτων που κάνει τον γύρο του κόσμου συγκινεί, διότι μερικές φορές η σκέψη ενός παιδιού, που λειτουργεί ακόμη με το ένστικτο, αποτελεί μάθημα για όλους μας.

Μοντάζ Σάββας Κωνσταντίνου

«Όλοι είναι μεγαλύτεροι από εμένα, όλοι είναι μεγαλύτεροι από εμένα», δηλώνει καταρρακωμένος ο Μπομπ στον προπονητή του, δηλώνοντας έτοιμος να τα παρατήσει. Μεμιάς ο μικρότερος συμπαίκτης του, Τζακ, τον πιάνει από τους ώμους και του λέει: «Άκουσέ με. Εμπιστέψου με. Κοίτα με, Μπομπ. Είμαι το πιο κοντό παιδί εδώ, δεν έχει σημασία αν είσαι κοντός, αν είσαι μικρός. Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλός ή αν είσαι χοντρός εδώ. Είσαι ένας εξαιρετικός παίκτης του ράγκμπι. Το καταλαβαίνεις αυτό; Είσαι «τρελός»! Είσαι πραγματικά «τρελός» για την ηλικία σου. Σωστά, δώσε μου μια αγκαλιά».

Συγκλονισμένος με τον Τζακ, ο προπονητής ακούγεται να δηλώνει: «Ο καλύτερος συμπαίκτης όλων των εποχών». Η σκηνή με την εμπνευσμένη διαπραγματευτική συνομιλία του αγοριού με τον καταρρακωμένο νεαρό συμπαίκτη του διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας πασχαλινής κατασκήνωσης ράγκμπι στο Σχολείο Sedbergh στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπήρξε μια τεράστια αντίδραση για το κλιπ, με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να κατακλύζονται από την ωριμότητα και την ευπρέπεια του νεαρού που, με μια καλή κουβέντα, έρχεται να σώσει τον συμπαίκτη του και να εμπνεύσει όχι μόνο τους οπαδούς, αλλά και όλο τον κόσμο. Ας γίνουμε όλοι σαν τον Τζακ…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
K story  |  news  |  people  |  τζακ  |  viral  |  βίντεο  |  συμπαίκτης

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS