ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τρύφωνος Vs Γιόρτσιος: «Κόντρα» ατάκας στο twitter

Είναι και οι δύο αρκετά γνωστοί στο χώρο των media και σίγουρα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ο λόγος για τον ραδιοφωνικό μουσικό παραγωγό και διευθυντή του Love Radio 100.7&88.7 Τάσο Τρύφωνος και τον επίσης ραδιοφωνικό μουσικό παραγωγό του Sfera Αντρέα Γιόρτσιο.

 Όσοι βρέθηκαν να παρακολουθούν το twitter πριν από λίγο είδαν τους δύο τους  να ανταλλάζουν tweet, τα οποία ήταν άκρως απολαυστικά μιας και η «κόντρα» τους άρχισε από μια ατάκα.

Χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γιόρτσιος έγραψε το εξής:«Τώρα στο Sfera96.8! Πάμε να ανέβουμε με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου κι επειδή τα καπό τσουρουφλάνε, όλοι πάνω στα γραφεία!!!».

Το βλέπει ο Τάσος Τρύφωνος και αμέσως απαντά «Ρεεε μην μου κλέβεις τις ατάκες μου; Ανεβαίνουμε στο καπό είναι δική μου ατάκα χρόνια στο Love. Αγαπούλαααα;;;».

Η απάντηση του Γιόρτσιου στον Τρύφωνος ήρθε μετά από κάποια δευτερόλεπτα, λέγοντάς του πως «το πάνω στα καπό το ’λεγα στον Sfera πριν κάνεις εκπομπή στο Love, για να μην σχολιάσω ότι ήρθες κι ούτε φωνή».

Ο Τάσος Τρύφωνος απτόητος απάντησε στο προκλητικό tweet του γνωστού μουσικού παραγωγού λέγοντάς του «τι λες βρε; Εγώ έκανα εκπομπή στο Love και μετά ξεκίνησε ο Sfera στην Κύπρο. Θα μας τρελάνεις; Επίσης, μήπως εσύ έπρεπε να με πάρεις τηλ. to show me around; Ούτε ένα τηλ, να δεις αν είμαι καλά. Εεεεε;;; Λέωωωωω».

Ο Αντρέας Γιόρτσιος τότε του είπε πως την απάντησή του θα τη λάβει prive στο κινητό του.

Όσον αφορά στον Τρύφωνος, αυτός μάλλον μας προέβλεψε μιας και έγραψε στο twitter του φίλου του «ένα σου λέω. Μας βλέπω θέμα σε site. Τρύφωνος VS Γιόρτσιος. Μαλλιοτραβήγματα χαχαχαχα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS