ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Trump: Έγινε πλουσιότερος κατά 1.5 εκατ. μετά τον ισχυρισμό του ότι θα συλληφθεί

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Μέσα σε μόλις τρείς μέρες ο τέως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, έγινε πλουσιότερος κατά 1.5 εκατομμύρια και αυτό οφείλεται στον ισχυρισμό του ότι θα συλληφθεί, κάτι όμως που δεν συνέβη. Η είδηση αυτή γνωστοποιήθηκε επίσημα από την καμπάνια του Tramp για την επιστροφή του στον προεδρικό θώκο το 2024.

Να αναφέρουμε ότι το Σάββατο 18 Μαρτίου, με μια ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα Truth Social που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, κάλεσε τους υποστηρικτές του «να διαδηλώσουν» και «να πάρουν πίσω το έθνος μας», καθώς υπήρχαν φήμες ότι επρόκειτο να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης για την υπόθεση της καταβολής 130.000 δολαρίων στην ηθοποιό ερωτικών ταινιών, Stormy Daniels.

Λίγες μέρες αργότερα έγινε «χαμός» με διάφορα emails από τους υπεύθυνους της καμπάνιας του Trumpγια περαιτέρω χρηματοδότηση τα οποία έλεγαν ότι «το δικαστικό μας σύστημα έχει καταρρεύσει» και ζητείτο από τους υποστηρικτές του Trump«να γίνουν η ισχυρή άμυνά του» δίνοντας τα χρήματά τους.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα του: «Αν δεν τα βγάζετε πέρα, όπως ξέρω ότι ισχύει για πολλούς από εσάς, μη στείλετε τίποτα. Αν όμως τα πάτε καλά οικονομικά, κάτι που επετεύχθη χάρη στις πολιτικές της κυβέρνησης Trump, τότε στείλτε τη δωρεά σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Donald Trump  |  news  |  gossip  |  showbiz  |  lifestyle  |  ΗΠΑ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση