ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Οι φωτογραφίες από τη «σύλληψη» του Trump που έγιναν viral

Ο Trump τρέχει για να ξεφύγει αλλά τελικά συλλαμβάνεται...

Δέσποινα Άσπρου

Όπως έγινε γνωστό το προηγούμενο Σάββατο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump ο οποίος προσβλέπει σε επιστροφή του στον Λευκό Οίκο το 2024 δήλωσε ότι αναμένει να συλληφθεί την Τρίτη σε σχέση με μια έρευνα που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη για τον φερόμενο χρηματισμό της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς από τον ίδιο και κάλεσε τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν.

Η "αποκάλυψη" φυσικά του πρώην προέδρου, δεν έμεινε παραγκωνισμένη... με κάποιους εν αναμονή της "σύλληψης" να επιστρετεύουν την τεχνητή νοημοσύνη και να δημιουργούν φωτορεαλιστικές deepfake εικόνες στις οποίες βλέπουμε τον Trump να προσπαθεί να ξεφύγει και τελικά, να "συλαμβάνεται".

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οι ψεύτικες αυτές λήψεις έγιναν viral.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Guardian, ο πρώην πρόεδρος φαίνεται έτοιμος να μετατρέψει τη νέα δικαστική του «περιπέτεια» σε «θέαμα» και επιθυμεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο με χειροπέδες - αν του απαγγελθούν κατηγορίες για το ρόλο που διαδραμάτισε στην υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς.

Ποιοι είναι, όμως, οι λόγοι που «ιντριγκάρουν» τον πρώην πρόεδρο στο ενδεχόμενο μιας εμφάνισης του με χειροπέδες;
Όπως αναφέρει ο Guardian και σύμφωνα με δημοσίευμα της Kathimerini.gr, ο Trump επιδιώκει με αυτό τον τρόπο να περιφρονήσει μια δίωξη την οποία θεωρεί άδικη, ενώ παράλληλα η περίσταση μοιάζει ιδανική για να συσπειρώσει και να «φανατίσει» το ακροατήριο του ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.

Ο σημαντικότερος λόγος, όμως, σχετίζεται με το φόβο του Trump μην τυχόν και φανεί «αδύναμος» και «ευάλωτος» αν εμφανιστεί στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης ή αν αφιχθεί κρυφά.

Και μπορεί η νομική ομάδα του να επιμένει πως η ιδέα μιας δια ζώσης εμφάνισης ενέχει κινδύνους και ρίσκο, όμως ο Trump φαίνεται πως αδιαφορεί, σημειώνοντας σε συνεργάτες του μέσα στο σαββατοκύριακο πως «δεν θα τον ένοιαζε αν κάποιος τον πυροβολούσε, θα γινόταν “μάρτυρας”». Βέβαια, άνθρωποι στο περιβάλλον του πρώην πρόεδρου δεν είναι καθόλου σίγουροι αν ο Τραμπ σοβαρολογεί ή αν έχει πράγματι πρόθεση να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Ο Guardian, πάντως, σημειώνει πως στο παρελθόν ανάλογες «περιπέτειες» του Trump έδωσαν ώθηση στον πολιτικό του αγώνα.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση