ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αννίτα Δημητρίου και Στέλλα Κυριακίδου μαζί στις Βρυξέλλες

Δείτε τις φωτογραφίες.

Δέσποινα Άσπρου

Με πλούσια ατζέντα, αλλά ουσιαστικά χωρίς κανένα θέμα αιχμής ξεκίνησε πριν από λίγο το τακτικό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στις Βρυξέλλες με βασικά θέματα στην ημερήσια ατζέντα των διήμερων συνομιλιών των 27 ηγετών της Ε.Ε η Ουκρανία, την ανταγωνιστικότητα, αλλά και το εμπόριο. Στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία ξεκίνησε με γεύμα, που θα παραστεί ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ενώ γύρω στις 16.00 το απόγευμα θα γίνει συζήτηση με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, έδωσαν "το παρών" τους η Πρόεδρος της Βουλής των Αντριπροσώπων Αννίτα Δημητρίου και η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στέλλα Κυριακίδου.

Κατά την συνάντησή τους στις Βρυξέλλες, οι δύο Κύπριες πολιτικοί φωτογραφίθηκαν μαζί, με την Πρόεδρο της Βουλής να φοράει ένα σικάτο μπλε κουστούμι και την Επίτροπο Υγείας να εντυπωσιάζει με ένα ιδιαίτερα κομψό μπεζ suit, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κολιέ από πέρλες.

Στιγμιότυπα από την συνάντησή τους είδαμε στον λογαριασμό του ΔΗΣΥ στο Instagram, ενώ σχετική ανάρτηση έκανε και η Στέλλα Κυριακίδου, η οποία η οποία αποκάλυψε πως ανυπομονεί για την συνεργασία της με τη νέα Πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X