ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το Twitter θέλει να αναγκάσει τον Elon Musk να συνεχίσει τη συμφωνία εξαγοράς

Η συμφωνία αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η πασίγνωστη και δημοφιλέστατη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter έχει ζητήσει από το δικαστήριο να εξαναγκάσει τον διάσημο μεγιστάνα Elon Musk να συνεχίσει κανονικά τη διαδικασία εξαγοράς της πλατφόρμας έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων όπως ήθελε να πράξει εξαρχής ξεκινώντας μια διαμάχη μεταξύ του κροίσου και της εταιρείας. Ο ισχυρός μεγιστάνας έστειλε μήνυμα στην εταιρεία στις 8 Ιουλίου δηλώνοντας πως δεν ενδιαφέρεται πλέον για την αγορά της. 

Η εταιρεία κατέθεσε την αγωγή την Τρίτη, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Elon Musk ότι αποσύρεται από την αγορά της πλατφόρμας αφότου ισχυρίστηκε πως το Twitter δεν έδωσε όλες τις αναγκαίες πληροφορίες όσον αφορά τους ψεύτικους λογαριασμούς. Οι δικηγόροι της εταιρείας δήλωσαν πως οι ισχυρισμοί του Elon Musk δεν έχουν καμία ισχύ λέγοντας πως απλώς θέλησε να κάνει πίσω με την αρχική συμφωνία αντί να επωμιστεί το χρέος που προϋποθέτει μια τέτοια αγορά. 

Ουσιαστικά ο Elon Musk δεν θέλει να συνεχίσει τη διαδικασία συμφωνίας επειδή δεν εξυπηρετεί πλέον τα συμφέροντά του όπως λένε οι μέτοχοι του Twitter. 

«Έχοντας ξεσηκώσει κύμα ενδιαφέροντος για την εξαγορά της διεθνούς πλατφόρμας και έχοντας παράλληλα υπογράψει συμφωνία, ο κύριος Musk θεωρεί πως έχει και τη δυνατότητα να αλλάξει τη γνώμη του έτσι απλά, πετώντας τη συμφωνία στα σκουπίδια, διακόπτοντας μια ολόκληρη διεργασία και λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται πλέον», ανέφεραν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. 

Επιπρόσθετα, η αντίθετη μεριά κατηγορεί τον Elon Musk για μία μεγάλη λίστα με υλικά και συμβατικές υποχρεώσεις που καλείται να καλύψει όπως η κακή διαχείριση απορρήτου, οικονομικών συναλλαγών και την ξαφνική διακοπή διαδικασιών. 

Όλη αυτή η νέα διαμάχη πρόκειται να «ξεσηκώσει» δικαστικές διαμάχες που δεν περίμενε κανείς με τους ενάγοντες να βρίσκονται σε ισχυρή θέση όπως και ο ίδιος ο Elon Musk.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CNET (@cnet)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS