ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το τρυφερό φιλί των Sussexes που έγινε viral

Αντάλλαξαν το πιο τρυφερό φιλί στην τελετή των Invictus Games

Ζωή Τουτουντζίδου

Οι Δούκες των Sussex επέστρεψαν στην Ευρώπη καθώς συμμετείχαν στη διοργάνωση των αγώνων Invictus στη Χάγη της Ολλανδίας. Όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνιση τους αυτή σχολιάστηκε εκτενώς από τα διεθνή media, με αποκορύφωμα την ανταλλαγή ενός τρυφερού φιλιού μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών το οποίο έγινε viral σχεδόν αμέσως.

Να θυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου του 2018 στο Λονδίνο με τη γαμήλια δεξίωση να λαμβάνει μέρος στο θρυλικό Frogmore House. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και παραμένει ακόμη πολύ ερωτευμένο. Να τονίσουμε ότι πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές που εκφράζουν δημόσια τον έρωτα τους μέσω ενός φιλιού.

Διαβάστε εδώ: Η Markle αγαπάει τα διαμάντια και δεν το κρύβει!

Οι δυο τους παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τους αγώνες λαμβάνοντας μέρος σε αρκετές δραστηριότητες της διοργάνωσης με πιο συγκινητική στιγμή της ημέρας, την αναφορά του πρίγκιπα Harry στον πρωτότοκο γιο του, Archie.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

«Όταν μιλάω με τον γιο μου Archie για το τι θέλει να γίνε όταν μεγαλώσει, κάποιες μέρες λέει ότι θέλει να γίνει αστροναύτης, κάποιες οδηγός ελικοπτέρου. Όμως, του υπενθυμίζω πως ό,τι κι αν γίνει όταν μεγαλώσει, σημασία έχει ο χαρακτήρας του. Και τίποτα δεν θα κάνει τη μαμά του και μένα πιο περήφανους από το να δούμε πως ο χαρακτήρας του θα μας θυμίζει όλους εσάς», δήλωσε συγκεκριμένα ο πρίγκιπας κατά την ομιλία του στην τελετή έναρξης των αγώνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X