ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ακόμη μια πολιτογράφηση και το τηλεφώνημα του Μητσοτάκη στη Victoria Hislop

Οι επαφές του πρωθυπουργού της Ελλάδας με τους celebrities... φαίνονται να αυξάνονται

newsroom must

Η Victoria Hislop, η οποία είχε διατυπώσει στο παρελθόν την επιθυμία της να λάβει την ελληνική υπηκοότητα, έλαβε τιμητικά την ελληνική ιθαγένεια για την παγκόσμια προβολή του μνημείου της Σπιναλόγκας και την ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού.

Η τιμητική πολιτογράφηση της Victoria Hislop έγινε με προεδρικό διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 21 Ιουλίου και το γεγονός, ήρθε λίγο μετά την πολιτογράφηση του Tom Hanks και της συζύγου του Rita Wilson.

Μιλώντας για το γεγονός στην εκπομπή «Εναλλακτικά» στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ την Τετάρτη 29 Ιουλίου, η συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Το Νησί», το οποίο εξιστορεί τα γεγονότα της Σπιναλόγκα στην Κρήτη και ενέπνευσε την ομώνυμη σειρά του MEGA πριν από δέκα χρόνια, μίλησε για τη διαδικασία της απόδοσης τιμητικής ελληνικής ιθαγένειας, την οποία κινητοποίησε αρχικά ο Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης και υλοποίησε με απόφασή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ήταν μια κανονική μέρα και χτύπησε το κινητό μου, το οποίο δεν πολυχρησιμοποιώ στην Αγγλία, συνήθως είναι στην κουζίνα. Άκουσα μια φωνή και μου είπε ότι έχει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας! Περίμενα ένα λεπτό, δεν ήμουν αγχωμένη, απλά δεν πίστευα ότι συμβαίνει αυτό. Και ξαφνικά άκουσα τη φωνή του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω πολύ... Νομίζω αυτό δεν συμβαίνει συχνά, να σε παίρνει ο πρωθυπουργός».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DREAM ON-line (@dreamonline_group) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση