ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το νεογέννητο στα συντρίμμια βρήκε αγκαλιά

Πρόκειται για το νεογέννητο που έχασε τους γονείς του και η ιστορία του συγκίνησε την υφήλιο.

Η ιστορία του μωρού στην Συρία που γεννήθηκε μέσα στα συντρίμμια ενώ έχασε την μητέρα του κατά την διάρκεια του φονικού σεισμού συγκλονισε την υφήλιου, με χιλιάδες ανθρώπους να ενδιαφέρονται να το υιοθετήσουν.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ όλου του κόσμου, το μωρό τελικά βρήκε αγκαλιά στον θείο και στη θεία του, καθώς μετά την γνωστοποίηση της υπόθεσης οι δύο τους μετέβησαν στο νοσοκομείο της Τζιχάν ΄ώστε να το ταυτοποιήσουν και στην συνέχεια να πάρουν μαζί τους στο σπίτι το μωρό.

Το νεογέννητο ονομάστηκε Αφράα, όπως λεγόταν η - νεκρή πλέον- μητέρα της.

«Αυτό το κορίτσι σημαίνει τόσα πολλά για εμάς επειδή δεν απέμεινε κανείς άλλος από την οικογένειά της. Θα τους θυμόμαστε, εγώ, η θεία της και όλοι οι συγγενείς στο χωριό της μητέρας και του πατέρα της, μέσα από αυτήν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο θείος της.

Στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν βλέπουμε τον θείο να κρατάει την Αφράα, τυλιγμένη σε ροζ κουβέρτα, στο ένα του χέρι και στο άλλο, την δική του νεογέννητη κόρη, την Ατάα, η οποία γεννήθηκε τρεις μέρες μετά τον σεισμό.

«Υπήρχαν νομικές διαδικασίες για να επιβεβαιωθεί η συγγένειά μας, καθώς και ένα τεστ DNA», εξήγησε ο ίδιος.

Να θυμίσουμε ότι περισσότεροι από 5.800 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Συρία από τον σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου, ενώ  η ιστορία του μωρού έγινε viral καθώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκε βίντεο που έδειχνε διασώστες να μεταφέρουνένα γυμνό μωρό το οποίο μόλις είχαν ανασύρει από τα ερείπια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση