ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το μήνυμα της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου για την επέτειο της 1ης Απριλίου

newsroom must

Με δοξολογίες, παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων εορτάζεται σήμερα πανηγυρικά η επέτειος της 1ης Απριλίου σε όλη την Κύπρο.

Μετά από την Πανηγυρική Δοξολογία για την επέτειο της 1ης Απριλίου στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα, η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, επισκέφτηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα για κατάθεση στεφάνων.


«Είναι μια ξεχωριστή μέρα και μια από τις πιο ένδοξες της ιστορίας μας, δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, μετά το τρισάγιο και την κατάθεση στεφάνων στα Φυλακισμένα Μνήματα, την Παρασκευή. «Είμαστε εδώ σήμερα για να τιμήσουμε τα παλικάρια μας, αυτούς που θυσιάστηκαν σε αυτό τον ένδοξο αγώνα για να μπορέσει στη συνέχεια η Κύπρος ν’ απολαύσει την ανεξαρτησία της. Τέτοιες μέρες μας θυμίζουν το καθήκον μας, με ενότητα και ομοψυχία να εργαστούμε μέχρις ότου να μπορέσουμε να δούμε την πατρίδα μας απελευθερωμένη και επανενωμένη . Αυτός είναι ο πρώτιστος και ύψιστος στόχος και δεν θα σταματήσουμε λεπτό μέχρι να επιτευχθεί αυτό που αξίζει στην πατρίδα μας, μια Κύπρος ευημερούσα, ειρηνική, επανενωμένη και ελεύθερη. Όπως αρμόζει σε ένα ευρωπαϊκό, ανεξάρτητο κράτος δικαίου», κατέληξε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)


H Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, κατέθεσε το δικό της στεφάνι και δεν δίστασε να κάνει ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό με σχετικές φωτογραφίες, γράφοντας
«#1ηΑπριλίου1955. Άνθρωποι απλοί καθημερινοί....
Θα μπορούσαν να ζήσουν, θα μπορούσαν να σκύψουν το κεφάλι στη βία του κατακτητή και να επιβιώσουν. Στην κρίσιμη ώρα, ανταποκρίθηκαν στο καθήκον που τους έταξε η ιστορία, θυσιάζοντας τη ζωή τους για τη δικαιοσύνη, για την πατρίδα, για το κοινό καλό.
Στεφάνια Δόξας και Τιμής στους ήρωες μας. Σε αυτούς που αγωνίστηκαν για ν' αναπνέουμε αέρα ελευθερίας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS