ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το κενό των Χριστουγέννων και το μήνυμα της Αριστοτέλους

Δέσποινα Άσπρου

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους το απόγευμα της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου θέλησε μέσα από την εκπομπή της να μοιραστεί το πώς νιώθει για την γιορτή των Χριστουγέννων και να στείλει το δικό της μήνυμα.

Λίγο μετά το βίντεο που είχε προβληθεί στην εκπομπή και το οποίο μιλούσε για ένα φτωχό κοριτσάκι, το οποίο θα περνούσε τα Χριστούγεννα σε ένα ξενώνα για άστεγους μαζί με την μαμά του, η Αριστοτέλους πήρε τον λόγο και μίλησε για τα Χριστούγεννα, την αίσθηση του «προσφέρω» αλλά και για το κενό που συχνά δημιουργείται αυτές τις τόσο γιορτινές μέρες. 

Τα Χριστούγεννα δεν είναι ούτε τα ψώνια, ούτε κάτι άλλο. Χριστούγεννα είναι η αγάπη… Από τότε που ήμασταν μωρά βλέπαμε παραμυθάκια και κινούμενα σχέδια και όλα είχαν να κάνουν με την αγάπη. ..το να δώσεις ένα πιάτο φαγητό σε ένα φίλο που δυσκολευόταν. Στην πορεία ήρθε στην ζωή μας και ο καταναλωτισμός … και η γιορτή έχει «ξεφύγει» κάπως από το πραγματικό της νόημα. Γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι νιώθουν αυτό το κενό τα Χριστούγεννα. Ίσως όλοι έχουμε δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες για το πόσο ωραία και λαμπερή θα έπρεπε να είναι γιορτή. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι», είπε η παρουσιάστρια ανάμεσα σε άλλα.

Στην συνέχεια, η Χριστιάνα τόνισε πως τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία ώστε όλοι να συγχωρέσουμε και να γεφυρώσουμε σχέσεις, οι οποίες για κάποιο λόγο έσπασαν. 

Δείτε σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS