ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Το εξωφρενικό ποσό που έδωσε το Φεστιβάλ Καννών για τα τεστ κορωνοϊού

Το δημοσίευμα του Variety

Αξιοσημείωτο είναι πως οι Κάννες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν φεστιβάλ κινηματογράφου δύο ολόκληρες εβδομάδες με καλεσμένους ζωντανά, όπως παλιά, εν καιρώ πανδημίας. 

Δεν ήταν εύκολη αποστολή, και σύμφωνα με το Variety το φεστιβάλ ξόδεψε πάνω από $1 εκατομμύριο για να καλύψει τα έξοδα των δωρεάν τεστ κορωνοϊού για περίπου 28 χιλιάδες καλεσμένους. Όσοι προέρχονταν από την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούσαν να το αποφύγουν αν έδειχναν απόδειξη εμβολιασμού, αλλά και πάλι κινδύνευαν από την μετάλλαξη Δέλτα. 

''Ήταν ένα υπέροχο φεστιβάλ. Καταφέραμε να πραγματοποιηθεί τη σωστή στιγμή και με συνθήκες που ήταν σχεδόν φυσιολογικές χάρη σε ένα πρωτόκολλο που ήταν έξυπνο και υπεύθυνο'' λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, Thierry Frémaux.

Και στην πραγματικότητα, ούτε προέκυψε λόγος ανησυχίας καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Η μόνη φορά που ο κορωνοϊός έγινε ''εμπόδιο'' σε κάτι που αφορούσε το φεστιβάλ ήταν όταν η Γαλλίδα ηθοποιός Léa Seydoux βγήκε θετική και αναγκάστηκε να ακυρώση την επίσκεψή της στις Κάννες, αλλά παρόλο που υπήρξαν φόβοι πως αυτό θα ξεκινήσει κύμα από κρούσματα, η υπόθεση τελείωσε εκεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση