ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Τι θα συμβεί με την 2χρονη κόρη της Εύας Καϊλή αν αποδειχθεί ένοχη;

Παραμένει στις γυναικείες φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες η Ευρωβουλευτής

Ζωή Τουτουντζίδου

Η σύλληψη της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύας Καϊλή στο Βέλγιο για την υπόθεση διαφθοράς με χρηματισμούς από το Κατάρ μάς έχει συνταράξει όλους. Το όνομα της πρωταγωνιστεί σε πολλά πρωτοσέλιδα σε όλη της Ευρώπη με πολλούς να σχολιάζουν την υπόθεση ως το πιο σοβαρό σκάνδαλο στις Βρυξέλλες εδώ και δεκαετίες.

Η Εύα Καϊλή ωστόσο εκτός από πολιτικός είναι και μητέρα ενός δίχρονου κοριτσιού από την οποία βρίσκεται μακριά τις τελευταίες ημέρες μετά την κράτηση της στις γυναικείες φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες, με πολλούς να αναρωτιούνται ποια θα είναι η τύχη του άμοιρου κοριτσιού αν κριθεί ένοχη η μητέρας.

Μέχρι πρότινος φημολογούνταν ότι η κόρη της βρισκόταν υπό την προστασία του πατέρας της ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Εύας Καϊλή, η δύο χρόνων Αριάδνη, βρίσκεται σε σπίτι πρώην συνεργάτη της ευρωβουλευτού καθώς «Ο πατέρας της έχει πρόβλημα υγείας και αδυνατεί να την φροντίσει»

Όπως όλα δείχνουν η Εύα Καϊλή προτίθεται να καταθέσει ξανά αίτημα για την προσωρινή αποφυλάκισή της να βρίσκεται κοντά στην κόρη της. Αίτημα που προς το παρόν οι βελγικές αρχές δεν το έχουν κάνει αποδεκτό. Τώρα όσον αφορά το μέλλον της μικρής Αριάδνης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιο άτομο θα αναλάβει την επίσημη επιμέλεια της εφόσον η μητέρα της κριθεί ένοχη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να διαμένει σε φιλικό σπίτι της οικογενείας μέχρι της δίκη της Εύας Καϊλή.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesco Giorgi (@fragiorgi13)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS