ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τι θα δούμε στον τελικό του GNTM;

Δέσποινα Άσπρου

Σε τρεις, ιδιαίτερα απαιτητικές, φωτογραφίσεις, θα κριθούν τα τρία κορίτσια που θα φθάσουν στον τελικό του Greece's Next Top Model. Ο τελικός θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου... και εμείς δεν σου κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας!

Εύη Ιωαννίδου, Ειρήνη Καζαριάν, Άννα Αμανατίδου, Εβελίνα Σκίτσκο και Μαριάννα Παινέση είναι οι κοπέλες που απαρτίζουν την τελική πεντάδα και διεκδικούν το τίτλο του επόμενου GNTM. Ας δούμε λοιπόν ποιες θα είναι οι δοκιμασίες για τα τρια κορίτσια που θα καταλήξουν στον τελικό.

Οι τρεις φιναλίστ θα κάνουν τρεις διαφορετικές φωτογραφίσεις, όπου και οι τρεις θα έχουν θέμα τα Χριστούγεννα, με κάποιες παραλλαγές όμως.

Η πρώτη αφορά ένα οικογενειακό δείπνο και στη φωτογράφηση θα πάρουν μέρος συγγενείς των τριών κοριτσιών. Η δεύτερη φωτογράφιση θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού πάρτι με φίλους, όπου και θα φωτογραφηθούν μαζί με 10 άντρες μοντέλα. Η τρίτη και τελευταία δοκιμασία θα έχει μια πιο ρομαντική διάθεση, αφού η τελική τριάδα θα βάλει τα καλά της για μια prive βραδιά με το αγόρι τους. Στη φωτογράφιση αυτή θα συμμετέχει ένας άντρας μοντέλο.

Τα τρία κορίτσια επιπλέον θα πρωταγωνιστήσουν σε γύρισμα διαφημιστικού για γνωστό ποτό, που θα πραγματοποιηθεί στο «Μέγαρο Υπατία» μαζί με άντρα μοντέλο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο φωτογράφος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός , ενώ στη διάρκεια των δοκιμασιών θα είναι παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η art director Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες στον τελικό θα βρεθούν όλα τα κορίτσια που πέρασαν από το σπίτι του GNTM για να στηρίξουν τις συμπαίκτριές τους. Ενδιαφέρον όλο αυτό έτσι; Αναμένουμε την μεγάλη μέρα λοιπόν!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση