ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τι συμβαίνει με την Demi Lovato και τον Austin Willson;

Της Κωνσταντίνας Χαμάλη

Χωρίς καμία αμφιβολία, η Demi Lovato και ο Austin Willson το τελευταίο διάστημα έμοιαζαν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Οι φωτογραφίες τους στο instagram ολοένα και αυξάνονταν... ενώ ένα ταξίδι στην Disneyland μας έπεισε πως οι δύο τους σχεδιάζουν το επόμενο βήμα. Να που όμως, παρά τα όσα πιστεύαμε, ήρθε ο χωρισμός.  

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, ο χωρισμός του ζευγαριού ξάφνιασε τους πάντες. Σύμφωνα με ένα άνθρωπο που ήταν κοντά στην 27χρονη ηθοποιό: "Κάποιοι φίλοι της Demi ξαφνιάστηκαν πολύ από τον χωρισμό τους. Είχαν περάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών μαζί με τη Demi και τον Austin και στοιχιμάτιζαν πως οι δύο τους είναι full in love. Η Demi έδειχνε σαν να τα πηγαίνουν τέλεια και οι φίλοι της σίγουρα είδαν μια σπίθα ανάμεσά τους ώστε να μην μπορούν να πιστέψουν όταν άκουσαν τα νέα για τον χωρισμό τους. " 

 Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, το ζευγάρι εμφανίστηκε δημόσια αρχές Νοεμβρίου. Η Demi μάλιστα την περίοδο εκείνη μοιράστηκε μια selfie των δύο και έγραψε ‘’με την αγάπη μου’’ που δείχνει τον Austin να την φιλάει στο μάγουλο και να την αγκαλιάζει. "Όλοι υποστήριζαν τη σχέση που είχε η Demi με τον Austin και ήθελαν να το δουν να μετατρέπεται σε κάτι ήταν πολύ ξεχωριστό," μια δεύτερη πληροφορία προσθέτει στο Hollywoodlife. 

Και εκεί λοιπόν που ήρθε η επισημοποίηση μέσω instagram και μια κοινή φωτογράφιση για τον επαγγελματία φωτογράφο Angelo Kritikos που αποδείκνυε πόσο πολύ ταιριάζουν, ξαφνικά οι εικόνες διαγράφηκαν, οδηγώντας τους φαν τους να πιστεύουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. 


Instagram / Angelo Kritikos

Η Demi επιβεβαίωσε το χωρισμό σε ένα φαν της μέσω άμεσου μηνύματος μόνο μια μέρα αργότερα, γράφοντας "οι χωρισμοί είναι δύσκολοι και για τα δύο εμπλεκόμενα μέλη. Απλά μείνε ευγενικός" και ζήτησε από τους φαν της να μην κυνηγήσουν το" Austin επειδή είναι "καλός τύπος". Λίγο μετά, μια πηγή είπε στο Hollywood, αποκλειστικά ότι ένιωθε "μια χαρά" από την μοιρασιά και ότι δεν θεώρησε τη σχέση "σοβαρή". 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS