ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Tι μας θύμισε το φόρεμα της Μελίνας Ασλανίδου απο τα Mad VMA'S;

Η εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου στην σκηνή των Mad Video Music Awards ήταν ένα τζιν μάξι φόρεμα, δημιουργία της Υβόννης Μπόσνιακ η οποία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram το πώς δημιούργησε το συγκεκριμένο κομμάτι.

''Νομίζεις πως είναι μόνο ένα φόρεμα. Για εμένα όμως ήταν πολύ περισσότερα. Φτιαγμένο με πολύ αγάπη όπως και κάθε κομμάτι μας. Απλά σε αυτό το κομμάτι υπάρχουν πολλοί παραπάνω λόγοι να το αγαπώ. Είναι για την Μελίνα μου…αυτό είναι το πρώτο κομμάτι που είναι φτιαγμένο όλο με το χέρι, δεν χρησιμοποιήθηκε πατρόν ή μηχανή, απλά κάποια παλιά τζιν, μια κούκλα ραπτικής, κλωστή και βελόνα. Μην φανταστείτε ότι κάθομαι και ράβω όλη μέρα εδώ, έχω τους ειδικούς στο ατελιέ μου, την καλύτερη ομάδα που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Και ποιος περίμενε ποτέ ότι η Μελίνα θα φορούσε παλιά ρούχα του Αντώνη μου;''

Το συγκεκριμένο κόνσεπτ μας θύμισε κάτι και συνειδητοποιήσαμε πως είναι το ίδιο που είχε κάνει ο Νότης Παναγιώτου το 2015, στη συλλογή του για το MadWalk που έγινε στην Κύπρο. Άλλωστε η ανακύκλωση υφασμάτων και κομματιών στη μόδα είναι κάτι που γίνεται εδώ και χρόνια και κάτι που μας κάνει χαρούμενες, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από Κύπριους και Έλληνες σχεδιαστές.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS