ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται

Συνεχίζονται οι δραματικές ώρες που περνά η Ελλάδα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών, με την αγωνία για τα δίδυμα κοριτσάκια να κορυφώνεται.

Το θρίλερ με τις 9χρονες αδερφές που αγνοούνται απο το βράδυ της Δευτέρας, ξεκίνησε όταν μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, ο πατέρας τους, που τις αναζητούσε αγωνιωδώς, δήλωσε πως τις είχε αναγνωρίσει σε ένα τηλεοπτικό πλάνο που τραβήχθηκε απο το λιμάνι της Ραφήνας.

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, πατέρας της Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, αναζήτησε τα πλάνα απο τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ,από το λιμάνι της Ραφήνας, όπου έφθαναν τα σκάφη που μετέφεραν κόσμο που είχε καταφύγει στη θάλασσα για να σωθεί από τις φλόγες, για να εξακριβώσει ότι τα δύο κοριτσάκια ήταν οι κόρες του. Ωστόσο μετά απο έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε πως τα δύο κοριτσάκια δεν είναι αυτά που εμφανίζονται στα πλάνο.

Έκτοτε άρχισε να εκτυλίσσεται ένα θρίλερ. Το Χαμόγελο του Παιδιού απευθύνει έκκληση για τα δύο κοριτσακια σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια.

Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS