ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Και ο 14χρονος γιος του Trump βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Η δήλωση της Melania Trump για την υγεία του γιου της και η προσπάθεια να ανοίξουν τα σχολεία στις ΗΠΑ

Θετικός στον κορωνοϊό είχε διαγνωστεί και ο 14χρονος γιος των Donald και Melania Trump, Barron, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει συμπτώματα, όπως αποκάλυψε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Donald Trump, o Barron πλέον δεν νοσεί από κορωνοϊό.

«Ευτυχώς, είναι δυνατός έφηβος και δεν παρουσίασε συμπτώματα», δήλωσε η Melania Trump και πρόσθεσε πως «Κατά μία έννοια χάρηκα που οι τρεις μας το περάσαμε μαζί ώστε να μπορέσουμε να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον και να περάσουμε χρόνο μαζί». Όπως είπε, το τελευταίο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο Barron ήταν αρνητικό.

Υπενθυμίζεται ότι Donald και Melania Trump είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μεταφέρθηκε για λίγες ημέρες -προληπτικά, σύμφωνα με το επιτελείο του- σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, ο ανώτερος αξιωματούχος δημόσιας υγείας των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι, δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι πλέον μεταδοτικός και μπορεί να παρευρεθεί σε μια ανοιχτή στο κοινό δημόσια συζήτηση που θα διοργανώσει την Πέμπτη το NBC News, χωρίς να θέτει άλλους σε κίνδυνο.

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS Evening News ότι ο ίδιος και ο συνάδελφός του,  Clifford Lane, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH), εξέτασαν το σύνολο των τεστ για COVID-19 που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς και ένα πρόσθετο τεστ που έγινε σε εργαστήριο του NIH, για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος δεν είναι μεταδοτικός.

Εντωμεταξύ, ο Donald Trump επικαλέστηκε την σύντομη ασθένεια του γιου του από κορωνοϊό ως απόδειξη ότι πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία στη χώρα. Μιλώντας μάλιστα στο συγκεντρωμένο πλήθος στο Ντε Μόιν, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά: “ Ο Barron βρέθηκε θετικός. Μέσα σε δύο δευτερόλεπτα ο Barron ήταν καλά. Βρέθηκε αρνητικός. Διότι συμβαίνει. Οι άνθρωποι μολύνονται και μετά φεύγει. Στείλτε τα παιδιά πίσω στο σχολείο, πρέπει να στείλουμε τα παιδιά πίσω στο σχολείο”.


Με πληροφορίες από Kathimerini.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS