ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη–Χριστίνος Πίπης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο

Δέσποινα Άσπρου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν απο την Τρίτη 27 Αυγούστου, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και ο Χριστίνος Πίπης, αφού οι δυο τους μετά την πολύχονη σχέση τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Σίφνο.

Ο γάμος του ζευγαριού συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού, και η γνωστή fashionista και επιχειρηματίας δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από την μεγάλη μέρα στα κοινωνικά της δίκτυα. Παράλληλα, η αγαπημένη fashionista μοιράστηκε μαζί μας μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, η Θέλξια Βαλέρια όχι απλώς έκλεψε τις εντυπώσεις με το strapless τούλινο princess νυφικό της, με mesh λεπτομέρειες και κεντημένα λουλούδια, αλλά κυριολεχτικά έλαμπε από ευτυχία.

Αξίζει να θυμηθούμε πως ο Χριστίνος περιμένε την εκλεκτή της καρδιάς του κρατώντας ένα μπουκέτο φούξια λουλούδια, ενώ η Θέλξια-Βαλέρια έφτασε στην εκκλησία με τα πόδια και τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. Μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολούθησε ξέφρενο γλέντι σε έναν πανέμορφο χώρο by the sea, με το νιόπαντρο ζευγάρι να καταφθάνει στη δεξίωση με βάρκα χορεύοντας και δίνοντας στο ρυθμό στους παρευρισκόμενους, ενώ τα πυροτεχνήματα εκείνη την στιγμή φώτιζαν τον ουρανό.

Δείτε στην συνέχεια τρεις από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το must.com.cy, ενώ μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες αποκλειστικές εικόνες στο Beautiful People που κυκλοφορεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X