ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

The Crown: Οργή στο Buckingham για τη νέα σεζόν

Η βασιλική οικογένεια τονίζει πως όσα παρουσιάζονται στη σειρά, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα

Την οργή του παλατιού προκάλεσε η νέα σεζόν της σειράς «The Crown», με αφορμή το γεγονός ότι θα παρουσιάζει τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πριν από τον θάνατό της στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση για την πέμπτη σεζόν της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου, , τα επόμενα επεισόδια θα καλύψουν όλες τις τελευταίες ημέρες που έζησε η «πριγκίπισσα του λαού», μέχρι το τραγικό δυστύχημα στη γαλλική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 1997.

Ωστόσο, η υπηρεσία streaming έχει ήδη δεχτεί έντονη κριτική από πηγές που βρίσκονται στο Μπάκιγχαμ, με τους βασιλικούς εκπροσώπους να τονίζουν πως όσα παρουσιάζονται στη σειρά, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι, πρόσφατα υπήρχαν πολλές αντιδράσεις μέσα από το Παλάτι για τον τρόπο που το «Crown» παρουσίασε τον Κάρολο, κάνοντάς τον να δείχνει πως προσπαθούσε για χρόνια να εκθρονίσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ και να βρεθεί στη θέση της.

Όπως αναφέρει η Sun, ακόμη και τα ίδια τα μέλη της παραγωγής δείχνουν να διστάζουν να γυρίσουν τα συγκεκριμένα επεισόδια αφού αναφέρουν συγκεκριμένα ότι. «Αισθανόμαστε σαν να ξεπερνιέται μια πολύ λεπτή γραμμή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση