ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Θα δούμε σύντομα τον γιο της Μενεγάκη σε ρόλο παρουσιαστή;

Στα χνάρια της μητέρας του ο Άγγελος Λάτσιος;

newsroom must

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγαμε πως ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στην Αμερική για τις σπουδές του. Ο κορωνοϊός, ωστόσο, του άλλαξε τα σχέδια και ουκ ολίγοι είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν το νέο του πλάνο.

Αν και ο νεαρός δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο 18χρονος αγαπάει πάρα πολύ τη θάλασσα και τις εξερευνήσεις και είναι έτοιμος να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με θέμα γύρω από τις ανεξερεύνητες ομορφιές της ελληνικής θάλασσας. Την ίδια στιγμή, αρκετά ελληνικά sites αναφέρουν πως ο γιος του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη έχει κάνει τις επαφές του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προκειμένου να κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει στον σταθμό μια εκπομπή με την ίδια θεματολογία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Και ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ενθουσιάστηκαν με την τροπή των γεγονότων και το ότι ο Άγγελος πρόκειται να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας του, ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να απέρριψε το ενδεχόμενο αυτό. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λάτσιος σε συνομιλία του με τον Γιώργο Λιάγκα είπε πως μια συνεργασία μεταξύ του ΑΝΤ1 και του γιου του δεν ισχύει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aggelos Latsios

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS