ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα τραγούδια που θα ακούσουμε και τα guest στο 5ο live του X Factor!

Με πολλή μουσική, τραγούδι, χορό, συγκινήσεις, εκπλήξεις και ανατροπές αναμένεται το 5ο live του “The X Factor”, με παρουσιαστή τον αγαπημένο Σάκη Ρουβά, να ξεσηκώνει το πλήθος στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου. Συντονιστείτε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για ένα φαντασμαγορικό θέαμα, του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “The X Factor”.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, προτρέποντας το κοινό να ξεφαντώσει στο μεγάλο πάρτι και υποδεχόμενος στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη.

Στο πέμπτο live θα εμφανιστούν η Xenia Ghali, που θα τη δούμε σ’ ένα medley με τους διαγωνιζόμενους αλλά και την ίδια επί σκηνής σε dj set, καθώς και τους Hooverphonic.

Όσο για τους οκτώ πια, διαγωνιζόμενους του “The X Factor”, τα περιθώρια στενεύουν ακόμη περισσότερο αφού κάθε Παρασκευή αποχωρείένας από αυτούς. Βρισκόμαστε στη μέση του σόου κι όλοι τους είναι πολύ καλοί. Όμως κάθε εβδομάδα παραμένουν οι καλύτεροι! Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα τρεις διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα δύο διαγωνιζόμενες κι από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη ένα γκρουπ. Όλη την εβδομάδα οι οκτώ φιναλίστ δουλεύουν εντατικά με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του live. Τα χορευτικά που θα συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο πέμπτο live είναι:
Ομάδα Γιώργου Θεοφάνους: Ο Ίαν Στρατής με το «Ένα τραγούδι ακόμη» (που ερμηνεύει ο Χρήστος Δάντης), ο Ανδρέας Λέοντας με το

«Και ποιον αγαπάς» (που ερμηνεύει ο Γιώργος Σαμπάνης).
Ομάδα Πέγκυς Ζήνα: Ο Πιλάτος Κουνατίδης με το «Με την πόρτα ανοιχτή» (που ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος), ο Αλέξανδρος Πιτσάνης με το “Another brick on the wall” των Pink Floyd, η Νωαίνα με το «Στην ντισκοτέκ» (που ερμηνεύουν τα Ημισκούμπρια) mash up με το “Play that funky music”.

Ομάδα Τάμτα: Η Τάνια Μπρεάζου με το “Love me again”, η Χριστιάνα Μπούνια με το «Θα σπάσω κούπες» διασκευή από Shantel.
Ομάδα Θοδωρή Μαραντίνη: οι “Stereo Soul” με το “Total eclipse of the heart” mash up με το «Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες».
Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι οκτώ συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για να ακούσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει τους δύο διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, οι οποίοι θα κληθούν να ερμηνεύσουν ακόμη ένα τραγούδι.

Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρίσει από το “The X Factor”.

Το επόμενο ραντεβού, όπου οκτώ πια συμμετέχοντες παίρνουν θέση για το πέμπτο live του “The X Factor”, την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σε full High Definition.
Είστε έτοιμοι;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  live  |  X Factor

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X