ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τα τελευταία λόγια της Diana πριν φύγει από την ζωή

Στο πίσω κάθισμα της διαλυμμένης Mercedes

newsroom must

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου του 1997 η λιμουζίνα στην οποία επέβαινε η πριγκίπισσα Diana με τον σύντροφό της, τον πλούσιο Αιγύπτιο κληρονόμο, Dodi Al Fayed προσέκρουσε σε πυλώνα της σήραγγας κάτω από τη γέφυρα Pont de l’Alma. Ο Dodi και ο οδηγός πέθαναν ακαριαία στην σκηνή ενώ η Diana μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ανακοινώθηκε αργότερα ο θάνατός της.

Εντωμεταξύ, στο σημείο τότε έφτασε ο πυροσβέστης Xavier Gourmelon, ο οποίος δεν είχε αναγνωρίσει την πριγκίπισσα. Ο Xavier Gourmelo, όπως αποκάλυψε στην συνέχεια, έδωσε στην "ξανθιά γυναίκα" οξυγόνο και κράτησε το χέρι της για να την παρηγορήσει. Της είπε να μείνει ήρεμη και έπειτα, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του iefimerida.gr, η πριγκίπισσα Diana τον ρώτησε: «Θεέ μου, τι συνέβη;». Αυτά ήταν όπως φαίνεται και τα τελευταία της λόγια.

Ο Gourmelon υποστηρίζει ότι η μητέρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, δεν είχε καθόλου αίμα πάνω της, και παρόλο που μπορούσε να δει έναν ελαφρύ τραυματισμό στον δεξί ώμο της, δεν πίστευε ότι ήταν κάτι σημαντικό. Αλλά λίγο αργότερα όλα άλλαξαν, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν η πριγκίπισσα Diana, υπέστη καρδιακή ανακοπή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Diana The Voice of Change (@dianathevoiceofchange) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X