ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νίκος - Άντρη Αναστασιάδη: Για τελευταία φορά στις κάλπες ως προεδρικό ζεύγος

Η κομψή εμφάνιση της Άντρης Αναστασιάδη με πράσινο σύνολο και οι δηλώσεις του προέδρου.

Στις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες σε όλη την Κύπρο για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για ανάδειξη του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανάμεσα στους υποψήφιους Ανδρέα Μαυρογιάννη και Νίκο Χριστοδουλίδη. Δικαίωμα ψήφου έχουν 561.273 πρόσωπα.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευμένος από την γυναίκα του, τρία από τα εγγόνια του, τη μια του κόρη και τους γαμπρούς του, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού για τελευταία φορά ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου σε ερώτηση για το εάν θα σταθεί δίπλα στον επόμενο Πρόεδρο μετά και από 43 πολιτικής παρουσίας ανέφερε: «Αυτό είναι το καθήκον του κάθε ενός από εμάς. Σήμερα ο λαός αποφασίζει το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος. Αυτό που υπαγορεύουν οι κανόνες της Δημοκρατίας. Η πλειοψηφία αποφασίζει και η μειοψηφία σέβεται. Καλώ τον λαό να συμμετέχει μαζικά στη διαδικασία. Θα πρέπει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα».

Τόνισε ότι θα είναι δίπλα από τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα υπάρχει και θα στηρίζει οποιοδήποτε εκλεγεί. Εξέφρασε την πικρία του σε ότι αφορά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ενώ κάλεσε και όλους  να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

 Να σημειώσουμε πως η σύζυγό του, Άντρη Αναστασιάδη ήταν ιδιαίτερα κομψή. Πιο συγκεκριμένα, η Πρώτη Κυρία της Κύπρου για την μάλλον τελευταία της εμφάνιση ως Πρώτη Κυρία του νησιού μας, επέλεξε να φορέσει ένα σικάτο πράσινο κουστούμι, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαντήλι στον λαιμό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS