ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Τα highlights της ορκωμοσίας του Joe Biden

5 σημεία που ξεχώρισαν

Με αυξημένα μέτρα Ασφαλείας και κοινό με τα απαραίτητα μέτρα αποστασιοποίησης λόγω κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Joe Biden και της Kamala Harris. Παρόλο που από τα πρώτα σημεία συζήτησης ήταν η απουσία του τέως προέδρου, Donald Trump, για πρώτη φορά μετά από ένα αιώνα και κάτι, η ημέρα της ορκωμοσίας ήταν γεμάτη με μηνύματα ενότητας και ελπίδας, πυροτεχνήματα και λαμπερές εμφανίσεις. 

Αυτά, λοιπόν, είναι τα highlights από την ορκωμοσία του Joe Biden. 

O πίνακας του Αφροευρωπαίου Robert S. Duncanson από το 1859 κόσμησε την είσοδο του Καπιτώλιου, κατ' επιλογή της νέας πρώτης κυρίας Jill Biden, και είναι γεμάτος συμβολισμούς. Απεικονίζει μια Αμερική στα πρόθυρα της καταστροφής και συμβολίζει την ελπίδα, μιας και ζωγραφίστηκε ένα χρόνο πριν την καταστροφή του Εμφυλίου Πολέμου, με το ουράνιο τόξο να συμβολίζει την αισιοδοξία μετά από μια μπόρα. 

Οι πρώην πρόεδροι, Barack Obama, George W. Bush και Bill Clinton ενώθηκαν σε ένα βίντεο θέλοντας να περάσουν μήνυμα όχι μόνο στον νέο πρόεδρο αλλά και στον λαό της Αμερικής. Με αυτή την κίνηση οι τρεις πρόεδροι, ένας Ρεπουμπλικάνος και δύο Δημοκρατικοί, απέδειξαν πως οι Αμερικανοί μπορούν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να συνεργαστούν.  

H Lady Gaga ερμήνευσε μοναδικά τον Αμερικανικό εθνικό ύμνο, με μια χρυσή καρφίτσα ενός περιστεριού να κουβαλά ένα κλαδί ελιάς, και στη συνέχεια η 22χρονη ποιήτρια Amanda Gorman απήγγειλε ένα ποίημα για αισιοδοξία και ελπίδα. 

 

Από την άλλη, η Chrissy Teigen έκλεψε ξανά την παράσταση στο Twitter αφού μετά από 4 χρόνια που πήγαινε κόντρα στον Donald Trump μέχρι που την έκανε block, ζήτησε από τον Biden με ένα tweet να την κάνει follow. Τώρα, είναι μια από τους 11 λογαριασμούς που ακολουθεί ο POTUS, και η μοναδική που δεν έχει σχέση με την πολιτική. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση