ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών

Οι γιορτές έφτασαν και όπως κάθε χρόνο οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμά τους, για να μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά τις ημέρες αυτές. Το τηλεοπτικό μενού είναι γεμάτο και προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα: από ψυχαγωγικά σόου μέχρι σπέσιαλ επεισόδια εκπομπών και σειρών κι από ταινίες μέχρι φαντασμαγορικές συναυλίες!



ΡΙΚ1
Το ΡΙΚ1 φέτος κάνει τη διαφορά από τα τετριμμένα και απευθύνεται σε τηλεθεατές με άποψη, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων στις 21.10 θα προβάλει μια θεαματική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από την περίφημη Σκάλα του Μιλάνου, που όποιος δεν έχει δει, αξίζει να παρακολουθήσει. Στις 22.30 τη σκυτάλη παίρνει η ταινία «Εκπαιδεύοντας το Αφεντικό μου», μια ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία για μικρούς και μεγάλους. Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το ΡΙΚ1 έχει ετοιμάσει το απόλυτο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με την Άννα Βίσση, αφού θα προβληθεί η συναυλία από τη Βραδιά Αγάπης για το Sophia Foundation που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου στον ΘΟΚ. Η «απόλυτη» Άννα με την μοναδική της ενέργεια, έχοντας στο ενεργητικό της δεκάδες επιτυχίες εκτοξεύει τη διάθεση στα ύψη, ό,τι πρέπει για να υποδεχτούμε το 2018. Στο πλευρό της η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Θανάσης Αλευράς, που βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην μαγευτική βραδιά. Στις 26 Δεκεμβρίου αλλά και στις 2 Ιανουαρίου στις 19.00, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι των Κυπρίων «Ο πιο αδύναμος κρίκος» θα έχει σπέσιαλ επεισόδια, με διάσημους καλεσμένους, που θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

TVONE
Το κανάλι του Αρχαγγέλου δεν ρισκάρει και για την παραμονή των Χριστουγέννων ποντάρει στις ξένες χριστουγεννιάτικες ταινίες, που θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο το βράδυ, μαζί με τα χριστουγεννιάτικα γλυκά σε ζεστές παρέες. Συγκεκριμένα, στις 21.10 θα προβληθεί η χριστουγεννιάτικη ταινία «Jingle All The Way 2» και στις 23.10 το «Jack Frost», που θα μας βάλουν για τα καλά στο κλίμα των γιορτών. Το μεσημέρι των Χριστουγέννων, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η παρέα του «Όλα για σένα» βάζουν τα καλά τους και μας καλούν σε ένα μεσημεριανό γλέντι με λαμπερούς καλεσμένους και τραγουδιστές που θα απογειώσουν το κέφι στα ύψη. Επίσης, το κανάλι για την περίοδο των εορτών κάνει μια κίνηση ματ, αφού θα προβάλει δύο κυπριακές ταινίες με πρωταγωνιστές αγαπημένους Κύπριους ηθοποιούς. Η μία θα προβληθεί το βράδυ των Χριστουγέννων και άλλη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Όσο για το λαμπερό ρεβεγιόν; Παραμονή Πρωτοχρονιάς το κανάλι έχει ετοιμάσει το δικό του πρωτοχρονιάτικο σόου, με παρουσιαστές τη Νατάσα Ιωάννου και τον Αχιλλέα Γραμματικόπουλο. Αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και άνθρωποι από τον πολιτικό κόσμο, θ’ αλλάξουν χρονιά σε μια βραδιά με πολύ χορό, τραγούδι και εκπλήξεις, ενώ το κέφι θα εκτοξεύσουν ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Σάσα Μπάστα.


ANT1
Σταθερός στις προτιμήσεις του ο ΑΝΤ1 και φέτος την παραμονή των Χριστουγέννων θα προβάλει ταινίες. Η πρώτη, στις 21.20 θα είναι μια κωμωδία με τον Mr Bean και η δεύτερη στις 23.00 θα είναι η δραματική χριστουγεννιάτικη ταινία «The Christmas Hope». Όσοι αγαπούν τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο ανήμερα των Χριστουγέννων θα συντονιστούν στον ΑΝΤ1, αφού το κανάλι αποφάσισε να μην προβάλει κάτι χριστουγεννιάτικο, αλλά αγαπημένες ελληνικές ταινίες. Έτσι, στις 21.20 θα προβληθεί η «Νεράιδα και το Παλικάρι», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ενώ στις 23.00 την αγαπημένη ταινία της Ζωής Λάσκαρη, «Μια Κυρία στα μπουζούκια». Όσον αφορά στην αλλαγή του χρόνου, το κανάλι έχει ετοιμάσει ένα show γεμάτο τραγούδι, όμορφη διάθεση και πολύ κέφι, αφού στο τιμόνι θα βρίσκονται τα δυνατά χαρτιά του σταθμού, Χρίστος Γρηγοριάδης και Αντωνία Χαραλάμπους, οι οποίοι με το πηγαίο χιούμορ τους και έχοντας εκλεκτούς καλεσμένους στο πλευρό τους, υποδέχονται 2018.


Alpha
Χριστούγεννα με λάμψη υπόσχεται στους τηλεθεατές ο Alpha Κύπρου, ο οποίος προτάσσει τα πιο δυνατά του χαρτιά για τις ημέρες των εορτών. Για την παραμονή των Χριστουγέννων στις 21.15 τα σπίτια μας γεμίζουν με μουσική, αφού η Σμαράγδα Καρύδη με το «Νότα μία», υποδέχεται διάσημους παίκτες, όπως ο Χρήστος Φερεντίνος, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου συνεχίζει το πρόγραμμα, αφού στις 22.45 θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση η ελληνική ταινία «Bachelor» με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Ζουγανέλη, Αποστόλη Τότσικα, Κατερίνα Γερονικολού κ.ά. Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της «Μουρμούρας», αλλά και του «Σόι σου» θα βάλουν τα καλά τους και θα μας κρατήσουν παρέα ανήμερα των Χριστουγέννων με πολύ χριστουγεννιάτικη διάθεση σε σπέσιαλ επεισόδια. Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2017, ο Λούης Πατσαλίδης θα παρουσιάσει ένα γιορτινό «Λούης Night Show», ενώ τη σκυτάλη θα πάρει αμέσως μετά η Χριστιάνα Αριστοτέλους που θα βρίσκεται στο νυκτερινό μαγαζί «Νότες» στη Λεμεσό, από όπου θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο show, με εκλεκτούς καλεσμένους, φάρσες από την Χριστιάνα Αρτεμίου και τον Μιχάλη Σοφοκλέους και τραγούδι από την Άντζελα Δημητρίου.

Σίγμα
Αν θέλετε χορό, τραγούδι από αγαπημένους καλλιτέχνες και ξεφάντωμα μέχρι τέλους, τότε είστε σωστά συντονισμένοι στο Σίγμα. Παραμονή Χριστουγέννων στις 21.00 θα προβληθεί το εορταστικό επεισόδιο της «Παραδοσιακής Βραδιάς». Χριστουγεννιάτικα τσιαττιστά, ανεβασμένη διάθεση και πολλοί καλεσμένοι, ντύνουν τη χριστουγεννιάτικη βραδιά του ΣΙΓΜΑ. Στις 22.30 μένουμε στο ίδιο κλίμα, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά». Τα Χριστούγεννα στο ΣΙΓΜΑ συνεχίζουν να ακολουθούν τις παραδοσιακές αξίες του καναλιού, αφού στις 21.15 θα προβληθεί η σειρά «Γαλάτεια», ενώ στη συνέχεια ο Σπύρος Παπαδόπουλος βάζει τα καλά του και μας ταξιδεύει στις μοναδικές λαϊκές επιτυχίες των 80s, δημιουργώντας το απόλυτο χριστουγεννιάτικο πάρτι για όσους αγαπούν την καλή λαϊκή μουσική. Τελευταία μέρα του χρόνου το Σίγμα έχει ετοιμάσει τη δική του ψυχαγωγική εκπομπή, με παρουσιαστές την Μαρίνα Φιλιππίδου-Θεοχάρους και τον Χριστόδουλο Μαρτά. Πολλές εκπλήξεις και φυσικά διάσημοι καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών» στο show. Για την αλλαγή του χρόνου ο σταθμός δεν θα μπορούσε να μην εμπιστευτεί και πάλι τον Σπύρο Παπαδόπουλό και την παρέα του «Στην Υγεια μας ρε παιδιά» με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό. Σίγουρα εγγυημένη επιλογή διασκέδασης για να μπει το νέο έτος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS