ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα 10 κακά του New York Fashion Week

Το New York Fashion Week είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, event στον χώρο της μόδας στη Νέα Υόρκη. Όλοι οι Αμερικανοί fashionistas τρέχουν στα shows, ανεβάζουν φωτογραφίες, σε κάνουν να τους ζηλεύεις. Όσοι δεν βρίσκονται στη Νέα Υόρκη παρακολουθούν τα fashion portals, τα news feed στα social media ή τα ίδια τα shows μέσω live streaming. 

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που δεν θα τα δεις, ούτε αν παρακολουθείς μέσω live streaming, ούτε αν διαβάζεις τις ιστοσελίδες μόδας.

1. Το περισσότερο μέρος του προγράμματός σου καταλαμβάνει η κίνηση στους δρόμους. Τα τελευταία χρόνια τα shows γίνονται σε διαφορετικά venues, γι' αυτό πρέπει να τρέχεις από χώρο σε χώρο, γυρίζοντας την πόλη.

2. Θα περιμένεις να ξεκινήσει το show περισσότερη ώρα απ' όσο θα διαρκέσει. Περίπου 30-40 λεπτά αναμονή είναι δεδομένη ενώ το fashion show θα διαρκέσει σίγουρα 15 λεπτα, μάξιμουμ. 

3. Τα καθίσματα δεν είναι και πολύ βολικά και ο χώρος σου θα είναι πολύ περιορισμένος. 

4. Αν δεν είσαι front row, μάλλον δεν θα δεις και πολλά. Ή αν θα δεις, θα είναι μέσα από τις οθόνες των iPhone  αυτών που κάθονται μπροστά σου.  

5. Το ''μενού'' θα περιλαμβάνει κυρίως φρέσκους χυμούς και μπάρες δημητριακών. 

6. Αν έχεις ενεργοποιημένα τα notifications στο κινητό σου, τότε θα υπάρξει καταιγισμός από νέες ειδήσεις από τα sites που ''καλύπτουν'' τα shows. 

7. Θα είναι είτε πολλή ζέστη ή πολύ κρύο, κάτι που ίσως να μην ευνοεί το outfit που ήθελες να φορέσεις και μάλλον θα είσαι κάπως άβολα. 

8. Μετά το τέλος του show που ήθελες να παρακολουθήσεις, ο κόσμος κάνει αγώνα δρόμου για την έξοδο. 

9. Αν δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο να είσαι προετοιμασμένη / ος να πάρεις το μετρό. Υπάρχει ένας ''ανεπίσημος'' αγώνας δρόμου και για τα ταξί. 

10.Αφού τελειώσει η εβδομάδα (που κατ' ακρίβειαν διαρκεί εννέα μέρες) θα αντιληφθείς πως το διαιτολόγιό σου περιλάμβανε χυμούς,  μπάρες δημητριακών και, ίσως, λίγη σαμπάνια αν δεν έτρεχες σε fast food μετά τα shows. 

Και επειδή είσαι fashionista και, κατά τα άλλα, λατρεύεις το μεγαλύτερο event μόδας της Νέας Υόρκης, θα τα ζήσεις αυτά και του χρόνου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
instagram  |  fashion weeks  |  shows  |  κακό  |  μόδα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση