ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Συννεφιά και σκόνη στην ατμόσφαιρα το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικά ο καιρός

Σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις αλλά τις αυγινές κυρίως ώρες δεν αποκλείεται στο εσωτερικό και στα ανατολικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις αλλά σύντομα θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος, με κάποιες παροδικές νεφώσεις. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Από το βράδυ της Τρίτης ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη, για να παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση