ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Συνελήφθησαν 2 νεαροί για ληστεία στη Λεμεσό

Ανακρινόμενος ο 17χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της ληστείας.

newsroom must

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη ληστεία που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα σε αρτοποιείο στη Λεμεσό.

Γύρω στις 11μ.μ. χθες, περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή του αρτοποιείου. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, για να διαπιστώσουν ότι εντός βρίσκονταν δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 17 ετών.            Από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 17χρονου μια τσάντα, η οποία περιείχε ένα κατσαβίδι και ένα φορητό ηχείο. Ο 17χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του τα πιο πάνω αντικείμενα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε η τσάντα που κρατούσε ο 17χρονος, ήταν πανομοιότυπη με την τσάντα, που κρατούσε ένας από τους δράστες της ληστείας, στο αρτοποιείο, ενώ ο σωματότυπος των δύο νεαρών ομοίαζε με την περιγραφή των δραστών της ληστείας, που δόθηκε στην Αστυνομία.

21χρονος και 17χρονος μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρινόμενος ο 17χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της ληστείας. Από τη συνέχιση των εξετάσεων σχετικά με τη ληστεία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον και του 21χρονου. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ληστεία στο αρτοποιείο διαπράχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα χθες. Δύο άγνωστοι άνδρες, που είχαν το πρόσωπο τους καλυμμένο με κουκούλα εισήλθαν στο αρτοποιείο και αφού απείλησαν την υπάλληλο με ρόπαλο και μαχαίρι, πήραν χρηματικό ποσό από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και τράπηκαν σε φυγή με τρίτο πρόσωπο που τους ανέμενε εκτός του αρτοποιείου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη ληστεία που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα σε αρτοποιείο στη Λεμεσό.

Posted by Αστυνομία Κύπρου on Thursday, 11 March 2021

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X