ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σύλια Κριθαριώτη και «Mi-Ro» σφάζονται για το φόρεμα της Βανδή!

Ένα φόρεμα ήταν αρκετό για να κάνει την Σύλια Κριθαριώτη και τους «Mi - Ro» να «πιαστούν» στα χέρια!

Η Δέσποινα Βανδή βγαίνει κατά την διάρκεια του προγράμματός της στην πίστα με ένα στενό, μακρύ φόρεμα όλο δαντέλα των σχεδιαστικού δίδυμου «Mi-RO».

Η Σήλια Κριθαριώτη άστραψε και βρόντηξε στo instagram που έριξε τα βέλη της στους σχεδιαστές τους φορέματος αλλά και στην ίδια την Δέσποινα Βανδή.

«Δίδυμο των θαυμαστών μου, τουλάχιστον κάντε το σωστά... Δέσποινα Βανδή, θλίβομαι πολύ» έγραψε η γνωστή σχεδιάστρια στα social media και πόσταρε την εικόνα του φορέματος που έφτιαξε η ίδια πριν από καιρό.

Μάλιστα, η Σήλια ανάρτησε κι ένα γκρο πλαν του φορέματος, σχολιάζοντας: «Για να το αντιγράψει το δίδυμο των θαυμαστών μου. Όλο δικό σας! Με αγάπη και ατελείωτη δημιουργικότητα».

Οι Mi-Ro έδωσαν την δική τους απάντηση μέσω facebook και πέταξαν τα καρφιά τους για την σχεδιάστρια μόδας.

Καλησπέρα και καλό μήνα.

«Καθότι τις τελευταίες μέρες δεχτήκαμε μία ανούσια επίθεση σε προσωπικό επίπεδο, γιατί σε επαγγελματικό-δημιουργικό ούτε λόγος, και γιατί η ελευθερία λόγου είναι μεν αναπόσπαστο στοιχείο της δημοκρατίας, αλλά όταν ο λόγος είναι προϊόν ζήλιας, φθόνου ή απλώς μισαλλοδοξίας οφείλουμε να πάρουμε θέση.
Όσα χρόνια ασχολούμαστε επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο χώρο δεν μας έχει απασχολήσει, αλλά και ούτε ενοχλήσει η πορεία κανενός από τους συναδέλφους μας! Καλώς ή κακώς είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε και μας ενδιαφέρει μόνο η ανάπτυξη της προσωπικής-επαγγελματικής μας υπόστασης. Ειδικά μάλιστα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.
Μπορεί κάποιοι να οραματίζονται διεθνείς καριέρες, άλλοι πως τους
ανήκουν πνευματικά δικαιώματα στη χρήση υλικών ή ακόμα και ότι είναι πρεσβευτές της παρθενογένεσης παρόλο που ενδόμυχα ξέρουν πως απέχουν έτη φωτός από κάτι τέτοιο. Είναι άλλωστε θεμελιώδες δικαίωμα του καθενός να προσδιορίζει τον εαυτό του όπως θέλει και να ζει μέσα στο μικρόκοσμό του με τα πιστεύω του, αρκεί βέβαια να μη γίνεται ενοχλητικός.
Μάλλον, κάποιοι ενοχλούνται που μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια της καριέρας μας έχουμε αποκτήσει μία αξιοσημείωτη μερίδα του αγοραστικού κοινού, αλλά και τον σεβασμό των ανθρώπων του χώρου ή και εκτός αυτού. Μάλλον, δεν τους αρέσει που δύο άνθρωποι από την Ελληνική επαρχία χωρίς «διαπλεκόμενο» ή ισχυρό οικονομικά background έχουν διαγράψει και γράφουν
μια σημαντική πορεία στον επαγγελματικό τους χώρο που τον υπηρετούν με πάθος και σεβασμό. Μάλλον, μάλλον, μάλλον…
Τα μάλλον μπορεί να είναι χιλιάδες και δεν έχουμε χρόνο και διάθεση να ασχοληθούμε με αυτά. Ωστόσο, πιστεύουμε πως καλό θα ήταν ο καθένας από εμάς να ασχολείται με τα του “οίκου” του και να μην οραματίζεται ανυπόστατα πράγματα.

Με εκτίμηση
Δημήτρης-Γιάννης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X