ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Συγκλονίζει η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε σκάσε γλάστρα, με έκανε σκουπίδι και έκλαιγα»

Μια ακόμη αποκάλυψη από τον χώρο της τηλεόρασης που μάς αφήνει άφωνους

newsroom must

Με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί σεξουαλικής και εργασιακής βίας, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της για την δική της εμπειρία.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της επικοινωνίας που είχε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, είπε :«Μου έλεγε σκάσε γλάστρα! Μου έλεγε συνέχεια στο αφτί μου «σκάσε γλάστρα» και πήγαινα στο γραφείο, με έκανε σκουπίδι και έκλαιγα… Δεν θέλω να πω ποια είναι… Είναι γυναίκα!».

Να θυμίσουμε πως για το γεγονός έχει αναφερθεί και στην χθεσινή εκπομπή της λέγοντας: «Πρόπερσι, γνωστή παρουσιάστρια, όταν είχε ανακοινωθεί ότι εγώ θα κάνω το πρωινό του OPEN, γινόταν η μεταβίβαση από EΨΙΛΟΝ σε OPEN, είχε πάει στον τότε διευθυντή και είχε πει ότι ήθελε εκείνη να κάνει το πρωινό. Αυτό προτάθηκε. Ο διευθυντής είπε ότι υπάρχω εγώ και εκείνη απάντησε γιατί να μην πάει εκείνη με την ομάδας της. Αυτή έκανε και παλιά πρωινό. Είμαι καλύτερη από την Κατερίνα, έλεγε αυτή, πίστευε. Αυτοπροτάθηκε και αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι να πηγαίνεις και να λες θέλω αυτό που κάνει αυτός».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση